Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 11.981 a 12.000 di 12.213
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2021 Vitis OneGenE: a causality-based method for gene network analysis in grapevine. Characterization of the laccase and dirigent protein gene families Pilati, S.; Navarro-Payà, D.; Malacarne, G.; Tomè, G.; Riscica, L.; Cavecchia, V.; Matus, J.T.; Moser, C.; Blanzieri, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1990 Vitis vinifera - a chemotaxonomic approach: anthocyanins in the skin Mattivi, F.; Scienza, A.; Failla, O.; Villa, P.; Anzani, R.; Tedesco, G.; Gianazza, E.; Righetti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1990 Vitis vinifera - a chemotaxonomic approach: seed storage proteins Scienza, A.; Anzani, R.; Failla, O.; Mattivi, F.; Villa, P.; Tedesco, G.; Righetti, P.; Ettori, C.; Magenes, S.; Gianazza, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Vitis vinifera cv. Pinot noir: dealing with heterozygous genomes by merging sanger and pyrosequencing methods Velasco, R.; Zharkikh, A.; Troggio, M.; Bhatnagar, S.K.; Pindo, M.; Cartwright, D.A.; Vezzulli, S.; Eldredge, G.; Coppola, G.; Mitchell, J.T.; Malacarne, G.; Segala, C.; Stefanini, M.; Gutin, N.; Grando, M.S.; Pruss, D.; Dematté, L.; Cestaro, A.; Toppo, S.; Fontana, P.; Skolnick, M.; Gutin, A.; Salamini, F.; Viola, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2023 The Vitis-QTL browser: a dream coming true Costantini, L.; Vezzulli, S.; Rustenholz, C.; Moretto, M. -
1-gen-2007 Vivaismo viticolo Stefanini, M.; Sartori, E. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2021 Viviparity and habitat restrictions may influence the evolution of male reproductive genes in tsetse fly (Glossina) species Savini, G.; Scolari, F.; Ometto, L.; Rota-Stabelli, O.; Carraretto, D.; Gomulski, L.M.; Gasperi, G.; Abd-Alla, A.M.M.; Aksoy, S.; Attardo, G.M.; Malacrida, A.R. Articolo in rivista
1-gen-2013 VOC profiling of apple germplasm by PTR-ToF-MS Khomenko, I.; Farneti, B.; Cappellin, L.; Costa, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2005 VOCs monitoring by PTR-MS as a method to assess agronomical procedures: the test case of golden delicious ripening Vescovi, M.; Weber, A.; Barbon, D.; Tonini, A.; Fadanelli, L.; Dorigoni, A.; Stoppa, G.; Verucchi, R.; Iannotta, S.; Boschetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Voglia di anarchia o voglia di ordine? Leggi e disciplinari aiutano o penalizzano la viticoltura? Mattivi, F.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
13-dic-2022 Volatile aroma compound production is affected by growth rate in S. cerevisiae Visinoni, F.; Zhang, P.; Hollywood, K.A.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Winterburn, J.; Delneri, D. -
1-gen-2012 Volatile chemical composition and bioactivity of six essential oils against the stored food insect Sitophilus zeamais Motsch. (Coleoptera Dryophtoridae) Bertoli, A.; Conti, B.; Mazzoni, V.; Meini, L.; Pistelli, L. Articolo in rivista
1-gen-2024 The volatile composition of wine is affected by the Hanseniaspora vineae-to-Saccharomyces cerevisiae inoculum ratio Paolini, M.; Gallo, A.; Cappello, N.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2015 Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis Aprea, E. Articolo in rivista
1-gen-2015 Volatile compound changes during shelf life of dried Boletus edulis: comparison between SPME-GC-MS and PTR-ToF-MS analysis Aprea, E.; Romano, A.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Fanti, M.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Volatile compound production during the bread-making process: effect of flour, yeast and their interaction Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Aprea, E.; Benozzi, E.; Mӓrk, T.D.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Guzzo, J.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Volatile compound profile of sous-vide cooked lamb loins at different temperature–time combinations Roldán, M.; Ruiz, J.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Pérez Palacios, T.; Antequera, T. Articolo in rivista
1-gen-2014 Volatile compounds and sensory properties of Montasio cheese made from the milk of Simmental cows grazing on alpine pastures Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Corazzin, M.; Spanghero, M.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Volatile compounds and smell chemicals (odor and aroma) of food Aprea, E. Curatela
1-gen-2015 Volatile compounds of raspberry fruit: from analytical methods to biological role and sensory impact Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 11.981 a 12.000 di 12.213
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile