Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 9.111 a 9.130 di 12.079
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry monitoring of the evolution of volatile compounds during lactic acid fermentation of milk Soukoulis, C.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry to determine changes in flavor compounds during Lagrein red wine maturation in wooden and stainless steel vessels Silcock, P.; Soukoulis, C.; Heenan, S.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry: a high-throughput and innovative method to study the influence of dairy system and cow characteristics on the volatile compound fingerprint of cheeses Bergamaschi, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Cipolat Gotet, C.; Cornu, A.; Gasperi, F.; Martin, B.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2003 Proton transfer reaction-mass spectometry: features and applications Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry (PTR-MS) as a tool for the determination of mass transfer coefficients Schuhfried, E.; Romano, A.; Märk, T.D.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2006 Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2009 Proton transfer reaction-mass spectrometry analysis is a valuable tool for the identification of genomic regions related to volatile organic compounds Zini, E.; Biasioli, F.; Araghipour, N.; Kellerhals, M.; Mott, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Komjanc, M.; Gessler, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Proton transfer reaction-mass spectrometry analysis is a valuable tool for the identification of genomic regions related to volatile organic compounds Zini, E.; Biasioli, F.; Araghipour, N.; Kellerhals, M.; Mott, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Komjanc, M.; Gessler, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Proton transfer reaction-mass spectrometry as a rapid inline tool for filter efficiency of activated charcoal in support of the development of Solid Oxide Fuel Cells fueled with biogas Papurello, D.; Schuhfried, E.; Lanzini, A.; Romano, A.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Silvestri, S.; Santarelli, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2003 Proton transfer reaction-mass spectrometry: applicazioni agroalimentari Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Proton transfer reaction-mass spectrometry: una nuova tecnica per la valutazione degli aromi delle fragole Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Proton transfer reaction–mass spectrometry: online and rapid determination of volatile organic compounds of microbial origin Romano, A.; Capozzi, V.; Spano, G.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Proton-Transfer-Reaction Mass Spectrometry for the study of the aromatic potential of bakery starter strains Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Benozzi, E.; Aprea, E.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Proton-transfer-reaction mass spectrometry for the study of the production of volatile compounds and the effect of flour, yeast and their interaction during the bread-making process Makhoul, S.; Romano, A.; Capozzi, V.; Spano, G.; Aprea, E.; Guzzo, J.; El Nakat, H.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Proton-transfer-reaction mass spectrometry for the study of the production of volatile compounds by bakery yeast starters Makhoul, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, G.; Capozzi, V.; Benozzi, E.; Märk, T.; Aprea, E.; Gasperi, F.; El Nakat, H.; Guzzo, J.; Biasioli, F. Articolo in rivista
18-gen-2016 Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry (PTR-MS) for the study of the aromatic potential of bakery starter strains Makhoul, S. Doctoral Thesis
1-gen-2019 Proton-Transfer-Reaction–Mass Spectrometry Khomenko, I.; Farneti, B. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1998 Prove degli ibridi di mais commerciali per la produzione di trinciato integrale Bertolini, M.; Mazzinelli, G.; Sartori, G.; Verderio, A.; Bressan, M.; Marcolin, P.; Pino, S.; Robotti, A.; Tassi, D.; Barbiani, D.; Snidaro, M.; Tanzi, B.; Baccaglio, B.; Sicher, L.; Franchi, R. Articolo in rivista
1-gen-1999 Prove degli ibridi di mais per trinciato integrale Bertolini, M.; Mazzinelli, G.; Sartori, G.; Verderio, A.; Bressan, M.; Marcolin, P.; Pino, S.; Colombari, G.; Robotti, A.; Tassi, D.; Barbiani, D.; Snidaro, M.; Lombardi, T.; Pozzi, F.; Baccaglio, B.; Sicher, L.; Franchi, R. Articolo in rivista
1-gen-1992 Prove di arricchimento dei mosti d'uva mediante Osmosi Inversa Delfini, C.; Giacosa, D.; Nicolini, G.; Bardi, L.; Lanati, D.; Pagliara, A. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 9.111 a 9.130 di 12.079
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile