Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 8.958 a 8.977 di 12.079
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 The process of pair formation mediated by substrate-borne vibrations in a small insect Polajnar, J.; Eriksson, A.; Rossi Stacconi, M.V.; Lucchi, A.; Anfora, G.; Virant Doberlet, M.; Mazzoni, V. Articolo in rivista
1-gen-2014 Process-based modeling of vegetation dynamics, snow, evapotranspiration and soil moisture patterns in an alpine catchment Bertoldi, G.; Della Chiesa, S.; Engel, M.; Niedrist, G.; Brenner, J.G.; Endrizzi, S.; Dall’Amico, M.; Cordano, E.; Tappeiner, U.; Rigon, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Processed animal proteins from insect and poultry by-products in a fish meal-free diet for rainbow trout: impact on intestinal microbiota and inflammatory markers Gaudioso, G.; Marzorati, G.; Faccenda, F.; Weil, T.; Lunelli, F.; Cardinaletti, G.; Marino, G.; Olivotto, I.; Parisi, G.; Tibaldi, E.; Tuohy, K.M.; Fava, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 Processes of depopulation related to local assets variations Gretter, A.; Scolozzi, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2008 Il processo di reidratazione come primo strumento per la valorizzazione del lievito Bocca, E.; Cavazza, A.; Ferrarini, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Product analysis of european mineral waters Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Lorenz, G.; Voerkelius, S.; Ueckermann, H.; Froeschl, H.; Baxter, M.; Hoogewerff, J.; Brereton, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Production and quality of biomass fuels from mechanized collection and processing of vineyard pruning residues Spinelli, R.; Nati, C.; Pari, L.; Mescalchin, E.; Magagnotti, N. Articolo in rivista
1-gen-2009 Production cycle forecasts of the strawberry cv Elsanta by means of maturation curves and environmental control factors Martinatti, P.; Saviane, A.; Bertoldi, M.; Giongo, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Production of Ampelomyces quisqualis conidia in submerged fermentation and improvements in the formulation for increased shelf-life Angeli, D.; Saharan, K.; Segarra, G.; Sicher, C.; Pertot, I. Articolo in rivista
1-gen-2011 Production of angiotensin-I-converting enzyme (ACE) inhibitory activity in milk fermented with probiotic strains: Effects of calcium, pH and peptides on the ACE-inhibitory activity Gonzalez Gonzalez, C.R.; Tuohy, K.M.; Jauregi, P. Articolo in rivista
1-gen-2019 Production of conjugated linoleic acid (CLA): effect of inulin on microbial composition and CLA concentration in a human intestinal model Carafa, I.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Bittante, G.; Franciosi, E.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1997 Production of good-quality big bale silage and its effects on a semi-hard cheese Sicher, L.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Ventura, W.; Cavazza, A.; Monetti, A. Articolo in rivista
1-gen-2019 Production of naturally γ-aminobutyric acid-enriched cheese using the dairy strains Streptococcus thermophilus 84C and Lactobacillus brevis DSM 32386 Carafa, I.; Stocco, G.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bittante, G.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2007 Production system and seasonal effects on textural properties of two-month ripened goat’s cheese Bovolenta, S.; Di Bernardo, N.; Valusso, R.; Ventura, W.; Ronchietto, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 Productivity, respiration and light-response parameters of world grassland and agroecosystems derived from flux-tower measurements Gilmanov, T.G.; Aires, L.; Barcza, Z.; Baron, V.S.; Beringer, J.; Billesbach, D.; Bonal, D.; Bradford, J.; Ceschia, E.; Cook, D.; Corradi, C.; Frank, A.; Gianelle, D.; Gimeno, C.; Gruenwald, T.; Guo, H.; Hanan, N.; Haszpra, L.; Heilman, J.; Jacobs, A.; Jones, M.B.; Johnson, D.A.; Kiely, G.; Li, S.; Magliulo, V.; Moors, E.; Nagy, Z.; Nasyrov, M.; Owensby, C.; Pinter, K.; Pio, C.; Reichstein, M.; Sanz, M.J.; Scott, R.; Soussana, J.F.; Stoy, P.C.; Svejcar, T.; Tuba, Z.; Zhou, G.; Belelli, L. Articolo in rivista
1-gen-2014 Products selection strategies to better identify sensory key-drivers in a preference mapping, case study on apples Charles, M.C.; Maitre, I.; Mehinagic, E.; Prost, C.; Symoneaux, R.; Ouvrard, C.; Vigneau, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Produrre latte da Trentingrana e formaggi a media e lunga stagionatura Pecile, A. Curatela
1-gen-2023 Produrre latte di qualità evitando contaminazioni microbiche indesiderate Partel, E. -
1-gen-2014 Produzione aziendale di ammendanti di qualità ottenuti con processi di maturazione controllata di letame e tralci di potatura in cumulo Zanzotti, R.; Mescalchin, E.; Devigili, L.; Cristoforetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1997 Produzione di ammendante vegetale composto (per uso agricolo) da materiale organico preselezionato: tecniche di gestione di un impianto a scala reale Andreottola, G.; Bertanza, G.; Collivignarelli, C.; Cristoforetti, A.; Salvi, S.; Urbini, G.; Zorzi, G. Monografia o trattato scientifico
Mostrati risultati da 8.958 a 8.977 di 12.079
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile