Sfoglia per Titolo
Presence and spread of grapevine yellows and esca disease complexes in two contiguous vineyards (cv Pinot b. and Nosiola) in Trentino
2024-01-01 Malossini, U.
Presence and spread of stone fruit viruses in Northern Italy
2017-01-01 Babini, A.R.; Grillini, P.; Fini, P.; D'Annibale, A.; Bugiani, R.; Gualandri, V.; Bragagna, P.; Prodorutti, D.; Lanzoni, C.; Ratti, C.
Presence of enterococci in raw cow's milk and "Puzzone di Moena" cheese
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
The presence of sulfonated oligomeric and polymeric procyanidins in red wines impacts the estimated mean degree of polymerisation of condensed tannins by phloroglucinolysis
2025-01-01 Sáez, V.; Mattivi, F.; Perenzoni, D.; Moro, L.; Ugliano, M.; Rolle, L.; Piombino, P.; Versari, A.; Marangon, M.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P.
Presentata e firmata la Carta di San Michele all’Adige sulla tutela genetica dell’ape mellifica
2018-01-01 Fontana, P.; Ceschini, S.
Presentation of the FCB Research Group activities towards linking vegetation carbon dioxide fluxes and reflectance
2013-01-01 Sakowska, K.; Vescovo, L.; Marcolla, B.; Gianelle, D.
Presentazione prove sperimentali in viticoltura biologica 2019: San Michele all’Adige, 7 agosto 2019
2019-01-01 Zanzotti, R.
Presentazione prove sperimentali in viticoltura biologica 2020: San Michele all’Adige, 6 agosto 2020
2020-01-01 Zanzotti, R.
Presentazione prove sperimentali in viticoltura biologica 2021: San Michele all’Adige, 5 agosto 2021
2021-01-01 Prodorutti, D.; Zanzotti, R.
Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici
2014-01-01 Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.
Presenza di 4-etilcatecolo in condimenti, bevande e alcolici
2014-01-01 Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.
La presenza di antociani nella fragola e nei piccoli frutti
2005-01-01 Vrhovsek, U.; Palchetti, A.; Giongo, L.; Mattivi, F.
Presenza di fosetil nei vini: approfondimenti sulla neoformazione in relazione a variabili enologiche
2018-01-01 Roman, T.; Tonidandel, L.; Zeni, M.; Cembran, S.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Presenza e diffusione della "Sharka" in una zona susinicola del Trentino
1985-01-01 Refatti, E.; Osler, R.; Loi, N.; Vindimian, M.E.
Presenza ed interesse di sostanze monoterpeniche e norisopreniche in uve da cloni Chardonnay e Sauvignon bianco nel Trentino
1989-01-01 Versini, G.; Scienza, A.; Dell'Eva, M.; Dalla Serra, A.; Romano, F.
Preservation and premultiplication of selected grape material in Trentino: collaboration between FEM-S.Michele all’Adige and Trentino Grape-Nurseries AVIT-Consortium
2013-01-01 Malossini, U.; Gretter, L.
Preservation of acidity in traditional wine Application of L. thermotolerans at the production of “Vino Santo”
2024-01-01 Guzzon, R.; Gallo, A.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R.
Preservation of fruits: a study on apples based on monitoring VOCs by the novel proton transfer mass spectrometry method (PTR-MS)
2005-01-01 Boschetti, A.; Vescovi, M.; Barbon, D.; Tonini, A.; Weber, A.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Stoppa, G.
Preserving freshness by smart logistics: PTR-MS applications to monitor bell peppers quality decay through VOCs emissions
2024-01-01 Pedrotti, M.; Betta, E.; Khomenko, I.; Biasioli, F.
Preserving the ground beneath the paws: does the biodiversity hypothesis matter for wildlife health?
2024-01-01 Jernfors, T.; Koskela, E.; Galla, G.; Hauffe, H.C.; Kallio, E.; Mappes, T.; Watts, P.C.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile