Sfoglia per SSD
I batteri acetici nel vino, un problema reale?
2021-01-01 Guzzon, R.
I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina
2019-01-01 Guzzon, R.
I lieviti secchi attivi
2020-01-01 Guzzon, R.
Il biocontrollo in enologia
2021-01-01 Guzzon, R.
Il biocontrollo in enologia, una strategia promettente
2023-01-01 Guzzon, R.
Il ciclo dell’azoto in enologia
2021-01-01 Guzzon, R.
Il controllo microbiologico nei vasi vinari in legno
2019-01-01 Guzzon, R.
Il nuovo ruolo dei batteri lattici: oltre la malolattica
2020-01-01 Guzzon, R.
Imbottigliamento: vademecum per piccole cantine
2019-01-01 Guzzon, R.
Impact of different temperature profiles on simultaneous yeast and bacteria fermentation
2020-01-01 Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.
Impact of individual and combined abiotic stresses on plant growth promoting bacteria
2019-01-01 Tufail, M.A.; Puopolo, G.; Perazzolli, M.; Pertot, I.
Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation
2018-01-01 Schiavon, S.; Guber, F.; Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.
In vitro and in vivo activities of lactic acid bacteria from Italian mountain cheese" and their exploitation in dairy production
2016-02-22 Carafa, I.
In vitro probiotic characterization of high GABA producing strain Lactobacilluas brevis DSM 32386 isolated from traditional “wild” Alpine cheese
2019-01-01 Mancini, A.; Carafa, I.; Franciosi, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bottari, B.; Tuohy, K.
In vitro rumen fermentation traits of Mentha piperita and Rose
2023-01-01 Dallavalle, G.; Massaro, S.; Andersen, J.; Secchi, G.; Giannuzzi, D.; Schiavon, S.; Tagliapietra, F.; Franciosi, E.
Influence of indigenous Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae from sugar-rich substrates on the aromatic composition of loquat beer
2022-10-16 Pirrone, A.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Todaro, A.; Farina, V.; Tinebra, I.; Guzzon, R.; Badalamenti, N.; Maggio, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Bruno, M.; Moschetti, G.; Alfonzo, A.; Francesca, N.
Influence of soil physical and chemical properties on fungal and bacterial communities in 12 vineyard soils from northern Italy
2015-01-01 Zanardo, M.; Stellin, F.; Gavinelli, F.; Sommaggio, D.; Rosselli, R.; Pindo, M.; La Porta, N.; Concheri, G.; Paoletti, M.G.; Squartini, A.
The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts
2013-01-01 Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Inoculo simultaneo di lieviti e batteri
2019-01-01 Guzzon, R.
Insect-mediated transfer of microbial communities across plants
2016-01-01 Lopez Fernandez, J.S.; Mazzoni, V.; Bianchedi, P.; Pertot, I.; Campisano, A.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2021 | I batteri acetici nel vino, un problema reale? | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | I lieviti secchi attivi | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Il biocontrollo in enologia | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Il biocontrollo in enologia, una strategia promettente | Guzzon, R. | - | |
1-gen-2021 | Il ciclo dell’azoto in enologia | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Il controllo microbiologico nei vasi vinari in legno | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Il nuovo ruolo dei batteri lattici: oltre la malolattica | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Imbottigliamento: vademecum per piccole cantine | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Impact of different temperature profiles on simultaneous yeast and bacteria fermentation | Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Impact of individual and combined abiotic stresses on plant growth promoting bacteria | Tufail, M.A.; Puopolo, G.; Perazzolli, M.; Pertot, I. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation | Schiavon, S.; Guber, F.; Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
22-feb-2016 | In vitro and in vivo activities of lactic acid bacteria from Italian mountain cheese" and their exploitation in dairy production | Carafa, I. | Doctoral Thesis | |
1-gen-2019 | In vitro probiotic characterization of high GABA producing strain Lactobacilluas brevis DSM 32386 isolated from traditional “wild” Alpine cheese | Mancini, A.; Carafa, I.; Franciosi, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bottari, B.; Tuohy, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | In vitro rumen fermentation traits of Mentha piperita and Rose | Dallavalle, G.; Massaro, S.; Andersen, J.; Secchi, G.; Giannuzzi, D.; Schiavon, S.; Tagliapietra, F.; Franciosi, E. | - | |
16-ott-2022 | Influence of indigenous Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae from sugar-rich substrates on the aromatic composition of loquat beer | Pirrone, A.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Todaro, A.; Farina, V.; Tinebra, I.; Guzzon, R.; Badalamenti, N.; Maggio, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Bruno, M.; Moschetti, G.; Alfonzo, A.; Francesca, N. | - | |
1-gen-2015 | Influence of soil physical and chemical properties on fungal and bacterial communities in 12 vineyard soils from northern Italy | Zanardo, M.; Stellin, F.; Gavinelli, F.; Sommaggio, D.; Rosselli, R.; Pindo, M.; La Porta, N.; Concheri, G.; Paoletti, M.G.; Squartini, A. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | The influence of the copper content in grape must on alcoholic fermentation kinetics and wine quality: a survey on the performance of 50 commercial active dry yeasts | Cavazza, A.; Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Inoculo simultaneo di lieviti e batteri | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Insect-mediated transfer of microbial communities across plants | Lopez Fernandez, J.S.; Mazzoni, V.; Bianchedi, P.; Pertot, I.; Campisano, A. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile