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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 The hidden world within plants: ecological and evolutionary considerations for defining functioning of microbial endophytes Hardoim, P.; van Overbeek, L.; Berg, G.; Pirttilä, A.; Compant, S.; Campisano, A.; Döring, M.; Sessitsch, A. Articolo in rivista
1-gen-2018 High resolution assessment of spatio-temporal changes in O2 concentration in root-pathogen interaction Rodeghiero, M.; Rubol, S.; Bellin, A.; Turco, E.; Molinatto, G.; Gianelle, D.; Pertot, I. Articolo in rivista
1-gen-2019 How to select efficient and suitable PGPR for biostimulant product development: design of a tailored screening program Vasseur Coronado, M.F.; Perazzolli, M.; Dupré de Boulois, H.; Vos, C.; Pertot, I.; Puopolo, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The human-associated bacterium Propionibacterium acnes as a grapevine endophyte Campisano, A.; Ometto, L.; Compant, S.; Bergna, A.; Bulgari, D.; Antonielli, L.; Rota Stabelli, O. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 I batteri acetici nel vino, un problema reale? Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 I lieviti secchi attivi Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Il biocontrollo in enologia Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Il biocontrollo in enologia, una strategia promettente Guzzon, R. -
1-gen-2021 Il ciclo dell’azoto in enologia Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Il controllo microbiologico nei vasi vinari in legno Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Il nuovo ruolo dei batteri lattici: oltre la malolattica Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Imbottigliamento: vademecum per piccole cantine Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Impact of different temperature profiles on simultaneous yeast and bacteria fermentation Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Impact of individual and combined abiotic stresses on plant growth promoting bacteria Tufail, M.A.; Puopolo, G.; Perazzolli, M.; Pertot, I. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Improvement of traditional alpine cheeses made from raw cow's milk in Trento Province (Italy) by exploitation of native lactic acid bacteria as starters of fermentation Schiavon, S.; Guber, F.; Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
22-feb-2016 In vitro and in vivo activities of lactic acid bacteria from Italian mountain cheese" and their exploitation in dairy production Carafa, I. Doctoral Thesis
1-gen-2019 In vitro probiotic characterization of high GABA producing strain Lactobacilluas brevis DSM 32386 isolated from traditional “wild” Alpine cheese Mancini, A.; Carafa, I.; Franciosi, E.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bottari, B.; Tuohy, K. Articolo in rivista
1-gen-2023 In vitro rumen fermentation traits of Mentha piperita and Rose Dallavalle, G.; Massaro, S.; Andersen, J.; Secchi, G.; Giannuzzi, D.; Schiavon, S.; Tagliapietra, F.; Franciosi, E. -
16-ott-2022 Influence of indigenous Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae from sugar-rich substrates on the aromatic composition of loquat beer Pirrone, A.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Todaro, A.; Farina, V.; Tinebra, I.; Guzzon, R.; Badalamenti, N.; Maggio, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Bruno, M.; Moschetti, G.; Alfonzo, A.; Francesca, N. -
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