Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 314 a 333 di 540
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1995 Nachweis und Bestimmung von 2-Aminoacetophenon in vergorenen Modell-lösungen Rapp, A.; Versini, G.; Engel, L. Articolo in rivista
1-gen-2010 New markers for the traceability of organic fruit Rapisarda, P.; Camin, F.; Faedi, W.; Paoletti, F.; Tabilio, M.R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Nicotinic acid and nicotinamide on pear and apple, analyzed in terms of cultivar and blossom age, are not limiting factors for Erwinia amylovora growth Paternoster, T.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Gessler, C.; Pertot, I. Articolo in rivista
10-giu-2022 NMR metabolomic profiling approach for the characterization of PDO and non-PDO cheeses Maestrello, V.; Solovyev, P.; Camin, F.; Franceschi, P.; Bontempo, L.; Stroppa, A. -
1-gen-2021 NMR profiling of grape musts from some Italian regions Solovyev, P.; Perini, M.; Franceschi, P.; Bontempo, L.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 NMR spectroscopy in analysis of organic sauerkraut fermentation Solovyev, P.; Gaudioso, G.; Weil, T.; Marzorati, G.; Bontempo, L.; Franciosi, E.; Bertoldi, L.; Pedrolli, C.; Tuohy, K.; Fava, F. -
1-gen-2021 NMR spectroscopy in wine authentication: an official control perspective Solovyev, P.; Fauhl-Hassek, C.; Riedl, J.; Esslinger, S.; Bontempo, L.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 NMR-based metabolomic approach for aging discrimination of Grana Padano PDO cheese Maestrello, V.; Solovyev, P.; Franceschi, P.; Camin, F.; Stroppa, A.; Bontempo, L. -
1-gen-2023 NMR-metabolomic studies on blueberries stored under different conditions Maestrello, V.; Solovyev, P.; Farneti, B.; Franceschi, P.; Giongo, L.; Camin, F.; Bontempo, L. -
1-gen-2017 Non-invasive real time monitoring of yeast volatilome by PTRToF-MS Khomenko, I.; Stefanini, I.; Cappellin, L.; Cappelletti, V.; Franceschi, P.; Cavalieri, D.; Märk, T.D.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Non-targeted glycosidic profiling of international wines using Neutral Loss-high resolution mass approach Barnaba, C.; Larcher, R.; Nardin, T.; Serra, M.; Roman, T.; Dellacassa, E.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
18-giu-2018 Non-targeted, suspect and targeted High Resolution Mass Spectrometry (HRMS) approaches for the profiling of oenological matrices and different food commodities Barnaba, C. Doctoral Thesis
1-gen-2014 Nosespace analysis by PTR-ToF-MS for the characterization of food and tasters: the case study of coffee Romano, A.; Cappellin, L.; Ting, V.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Novel analytical approaches suitable for tracing the plant origin of commercial tannins Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Nuovi approcci analitici per le combinazioni di lievito Capozzi, V.; Fragasso, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Nutrimetabolomics: an integrative action for metabolomic analyses in human nutritional studies Ulaszewska, M.M.; Weinert, C.; Trimigno, A.; Portmann, R.; Andres Lacueva, C.; Badertscher, R.; Brennan, L.; Brunius, C.; Bub, A.; Capozzi, F.; Rosso, M.; Cordero, C.; Daniel, H.; Durand, S.; Egert, B.; Ferrario, P.; Feskens, E.; Franceschi, P.; Garcia-Aloy, M.; Giacomoni, F.; Giesbertz, P.; González-Domínguez, R.; Hanhineva, K.; Hemeryck, L.; Kopka, J.; Kulling, S.; Llorach, R.; Manach, C.; Mattivi, F.; Migné, C.; Münger, L.; Ott, B.; Picone, G.; Pimentel, G.; Pujos-Guillot, E.; Riccadonna, S.; Rist, M.; Rombouts, C.; Rubert, J.; Skurk, T.; Pedapati, H.; Van, M.; L., V.; Vázquez-Fresno, R.; Wishart, D.; Vergères, G. Articolo in rivista
1-gen-2011 Obesity and the gut microbiota: does up-regulating colonic fermentation protect against obesity and metabolic disease? Conterno, L.; Fava, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-1998 Okus po svetlobi v Slovenskih vinih sort Chardonnay in sivi Pinot (Odore di luce nei vini sloveni delle varietà Chardonnay e Pinot grigio) Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 An oligostilbene from vitis roots Korhammer, S.; Reniero, F.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 On quantitative determination of volatile organic compound concentrations using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry Cappellin, L.; Karl, T.; Probst, M.; Ismailova, O.; Winkler, P.M.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 314 a 333 di 540
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile