Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 206 a 225 di 540
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1991 I componenti responsabili dell'aroma dei vini: origine ed influenza della tecnologia Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1991 I progressi dell'analisi fisico-chimica per l'accertamento dell'origine e genuinità dei vini Versini, G.; Reniero, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Identification and quantification of 56 targeted phenols in wines, spirits, and vinegars by online solid-phase extraction - ultrahigh-performance liquid chromatography - quadrupole-orbitrap mass spectrometry Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2012 Identification of intermediates involved in the biosynthetic pathway of 3-mercaptohexan-1-ol conjugates in yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa) Fedrizzi, B.; Guella, G.; Perenzoni, D.; Gasperotti, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1996 Identification of two stilbenoids from Vitis roots Reniero, F.; Rudolph, M.; Angioni, A.; Bernreuther, A.; Cabras, P.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1993 Il contenuto di resveratrolo nei vini rossi e rosati trentini del commercio Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1977 Il vino "Marzemino del Trentino" Margheri, G.; Tonon, D.; Mattarei, C. Articolo in rivista
1-gen-2015 Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on the VOC profile of dry-cured shoulders and dry-cured loins as detected by PTR-ToF-MS Gamero Negron, R.; Sanchez del Pulgar Rico, J.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Impact of tissue surface properties on the desorption electrospray ionization imaging of organic acids in grapevine stem Dong, Y.; Guella, G.; Franceschi, P. Articolo in rivista
1-gen-1999 Impiego di colture di batteri lattici selezionati in vinificazione: inoculo diretto o riattivazione? Cavazza, A.; Vavassori, L.; Volonterio, G. Articolo in rivista
1-gen-2017 Implementation of rapid and non-invasive quality control through PTR-TOF-MS for anhydrous milk fat quality control Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 The implication of different pruining methods on apple training systems Dallabetta, N.; Forno, F.; Mattedi, L.; Giordan, M.; Wehrens, H.R.M.J. Articolo in rivista
1-gen-2003 Improved LC-MS method for the analysis of anthocyanins in plasma and liver Vrhovsek, U.; Passamonti, S.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Improved understanding of flavor generation in beer through the use of proton transfer reaction time of flight mass spectrometry Richter, T.; Silcock, P.; Eyres, G.T.; Khomenko, I.; Algarra Alarcon, A.; Bremer, P.J.; Capozzi, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Improvement of Caciotta-like cheese nutritional value by means of enrichment with blackcurrant (Ribes nigrum) and Cornelian cherry (Cornus mas) Andersen, J.; Bosetti, M.; Mancini, A.; Solovyev, P.; Nardin, T.; Bontempo, L.; Larcher, R.; Franciosi, E. -
1-gen-2018 In nose-space analysis through Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry: investigating variability in flavor release and perception during chewing gum consumption Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 In situ riboflavin fortification of different kefir-like cereal-based beverages using selected Andean LAB strains Yépez, A.; Russo, P.; Spano, G.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Capozzi, V.; Aznar, R. Articolo in rivista
1-gen-2024 In vitro faecal fermentation of Tritordeum breads and its effect on the human gut health Arora, K.; Gaudioso, G.; Solovyev, P.; Tuohy, K.; Di Cagno, R.; Gobbetti, M.; Fava, F. -
1-gen-2021 In vivo aroma release and dynamic sensory perception of composite foods van Eck, A.; Pedrotti, M.; Brouwer, R.; Supapong, A.; Fogliano, V.; Scholten, E.; Biasioli, F.; Stieger, M. Articolo in rivista
1-gen-1981 Indagine gascromatografica in colonna capillare dei costituenti terpenici del Riesling renano del Trentino Alto Adige: distribuzione dell'acino, passaggio del mosto e presenza nel vino a seconda di diverse tecniche di vinificazione. Considerazioni organolettiche=A capillary column gaschromatographic research into the terpenes constituents of Riesling Renano (Rhine Riesling) wine from Trentino Alto Adige: their distribution within berries, their passage into must and their presence in the wine according to different wine-making procedures. Organoleptic considerations Versini, G.; Inama, S.; Sartori, G. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 206 a 225 di 540
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile