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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2000 Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto Poznanski, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Understanding flavour release and sensory perception of composite foods by combining dynamic sensory methods with in vivo nose space analysis González Estanol, K.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Stieger, M.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
6-giu-2023 Understanding the role of human microbiota on sensory perception Menghi, L. -
1-gen-2016 Uno studio sulle interazioni multisensoriali nella mela Charles, M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Urine metabolomic profiling to identify biomarkers of a flavonoid-rich and flavonoid-poor diets Ulaszewska, M.M.; Trost, K.; Stanstrup, J.; Tuohy, K.M.; Franceschi, P.; Chong Foong Fong, M.; George, T.; Minihane, A.; Lovegrove, J.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Paolini, M.; Nardin, T.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-giu-2023 Use of potassium polyaspartate on white wines: interaction with proteins and aroma compounds Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Celotti, E. -
1-gen-2013 Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Román, T.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Utilizzo del ceppo HV-205 di Hanseniaspora vineae in Chardonnay base spumante Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Schiavon, S.; Versari, A.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2015 Utilizzo dell'occhio elettronico per la valutazione del colore e delle occhiature di Montasio prodotto in malga Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Utilizzo della spettroscopia infrarosso in trasformata di Fourier per la previsione della stabilitá tartarica dei vini Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Malacarne, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Utilizzo di tecniche sensoriali per la definizione della qualità dei prodotti tipici: i formaggi nostrani del Trentino Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Utilizzo di tecniche sensoriali per la valutazione della qualità dei prodotti tipici: l'esempio dei formaggi del Trentino Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Stoppa, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Validating the Italian version of the Adult Picky Eating Questionnaire Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
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