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Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes
2018-01-01 Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G.
Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto
2000-01-01 Poznanski, E.
Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.
Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception
2019-01-01 Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis
2015-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Understanding flavour release and sensory perception of composite foods by combining dynamic sensory methods with in vivo nose space analysis
2020-01-01 González Estanol, K.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Stieger, M.; Biasioli, F.
Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee
2013-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Understanding the role of human microbiota on sensory perception
2023-06-06 Menghi, L.
Uno studio sulle interazioni multisensoriali nella mela
2016-01-01 Charles, M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F.
Urine metabolomic profiling to identify biomarkers of a flavonoid-rich and flavonoid-poor diets
2015-01-01 Ulaszewska, M.M.; Trost, K.; Stanstrup, J.; Tuohy, K.M.; Franceschi, P.; Chong Foong Fong, M.; George, T.; Minihane, A.; Lovegrove, J.; Mattivi, F.
Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste
2014-01-01 Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F.
The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine
2021-01-01 Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Paolini, M.; Nardin, T.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R.
Use of potassium polyaspartate on white wines: interaction with proteins and aroma compounds
2023-06-01 Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Celotti, E.
Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi
2013-01-01 Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Román, T.; Larcher, R.
Utilizzo del ceppo HV-205 di Hanseniaspora vineae in Chardonnay base spumante
2022-01-01 Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Schiavon, S.; Versari, A.; Larcher, R.
Utilizzo dell'occhio elettronico per la valutazione del colore e delle occhiature di Montasio prodotto in malga
2015-01-01 Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Gasperi, F.
Utilizzo della spettroscopia infrarosso in trasformata di Fourier per la previsione della stabilitá tartarica dei vini
2013-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Malacarne, M.
Utilizzo di tecniche sensoriali per la definizione della qualità dei prodotti tipici: i formaggi nostrani del Trentino
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.
Utilizzo di tecniche sensoriali per la valutazione della qualità dei prodotti tipici: l'esempio dei formaggi del Trentino
2004-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Stoppa, G.
Validating the Italian version of the Adult Picky Eating Questionnaire
2022-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2018 | Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes | Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Un anno di HACCP e sicurezza alimentare: questioni sul piatto | Poznanski, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Un nuovo approccio per valutare la qualità: le scienze sensoriali | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception | Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Understanding flavour release and sensory perception of composite foods by combining dynamic sensory methods with in vivo nose space analysis | González Estanol, K.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Stieger, M.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
6-giu-2023 | Understanding the role of human microbiota on sensory perception | Menghi, L. | - | |
1-gen-2016 | Uno studio sulle interazioni multisensoriali nella mela | Charles, M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Zambanini, J.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Urine metabolomic profiling to identify biomarkers of a flavonoid-rich and flavonoid-poor diets | Ulaszewska, M.M.; Trost, K.; Stanstrup, J.; Tuohy, K.M.; Franceschi, P.; Chong Foong Fong, M.; George, T.; Minihane, A.; Lovegrove, J.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste | Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | The use of Hanseniaspora vineae on the production of base sparkling wine | Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Paolini, M.; Nardin, T.; Moser, S.; Carrau, F.; Schneider, R.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-giu-2023 | Use of potassium polyaspartate on white wines: interaction with proteins and aroma compounds | Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman Villegas, T.; Celotti, E. | - | |
1-gen-2013 | Uso del carbone in fermentazione: effetti su fungicidi residui, composizione aromatica e colore dei vini bianchi | Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Román, T.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Utilizzo del ceppo HV-205 di Hanseniaspora vineae in Chardonnay base spumante | Roman Villegas, T.; Cappello, N.; Gallo, A.; Schiavon, S.; Versari, A.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Utilizzo dell'occhio elettronico per la valutazione del colore e delle occhiature di Montasio prodotto in malga | Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Utilizzo della spettroscopia infrarosso in trasformata di Fourier per la previsione della stabilitá tartarica dei vini | Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Malacarne, M. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Utilizzo di tecniche sensoriali per la definizione della qualità dei prodotti tipici: i formaggi nostrani del Trentino | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Utilizzo di tecniche sensoriali per la valutazione della qualità dei prodotti tipici: l'esempio dei formaggi del Trentino | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Endrizzi, I.; Fasoli, S.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2022 | Validating the Italian version of the Adult Picky Eating Questionnaire | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - |
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