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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Tailoring dietary intervention based on PTR-ToF-MS rapid pre-clinical screening Dell'Olio, A.; Rubert, J.; Fogliano, V.; Khomenko, I.; Moretton, M.; Biasioli, F. -
1-gen-2019 Tanti batteri e tanti formaggi: biodiversità microbica nel latte e nei formaggi tipici trentini Franciosi, E.; Carafa, I.; Mancini, A.; Tuohy, K. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Technological variability in wines from red-fruited hybrid varieties Nicolini, G.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Battisti, F.; Barp, L.; Larcher, R.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Technologies for enhancing the aromatic potential of Malvasia grapes Celotti, E.; Damijanic, K.; Staver, M.; Moscarda, M.; Nicolini, G.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Natolino, A. -
1-gen-2016 Temporal dominance of sensations: a new tool to grasp multisensory interactions Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Teroldego: composizione, plasticità enologica e salute Nicolini, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Therapeutic effects of dietary iron on ulcerative colitis patient health using an in vitro batch culture models Khalil, N.; Gibson, G.; Tuohy, K.M.; Andrews, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Three-component lysine/ornithine decarboxylation system in Lactobacillus saerimneri 30a. Romano, A.; Trip, H.; Lolkema, J.S.; Lucas, P.M. Articolo in rivista
1-gen-2015 Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines Guzzon, R.; Malacarne, M.; Moser, S.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2003 Tosela di Primiero cheese: influence of a Streptococcus macedonicus and Lactobacillus paracasei natural integration culture on cheese flavour Schiavon, S.; Franciosi, E.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Toward microbial fermentation metabolites as markers for health benefits of prebiotics (and probiotics) Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Towards microbial fermentation metabolites as markers for health benefits of prebiotics Verbeke, K.A.; Boobis, A.R.; Chiodini, A.; Edwards, C.A.; Franck, A.; Kleerebezem, M.; Nauta, A.; Raes, J.; van Tol, E.A.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-2019 Towards the valorization of the Italian walnut production: the example of the project noble Di Pierro, E.; Franceschi, P.; Poles, L.; Masuero, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bertoldi, D.; Endrizzi, I.; Marrano, A.; Neale, D.B.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bianco, L.; Troggio, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2024 Tracking the transfer of antimicrobial resistance genes from raw materials to sourdough breads Gargano, V.; Gambino, D.; Viola, E.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Cicero, L.; Cassata, G.; Settanni, L.; Gaglio, R. -
1-gen-2022 Tradizione, tecnologia e scienza nel burro di malga Schiavon, S.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2013 Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Transcriptome and metabolic survey disclose the mode of action of static and dynamic low oxygen postharvest storage strategies to prevent the onset of superficial scald disorder in fruit of ‘Granny Smith’ apple cultivar Populin, F.; Vittani, L.; Zanella, A.; Stuerz, S.; Folie, I.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Scholz, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Busatto, N.; Costa, F. -
1-gen-2019 Transformation of raw ewes' milk applying “Grana” type pressed cheese technology: development of extra-hard “Gran Ovino” cheese Gaglio, R.; Todaro, M.; Scatassa, M.L.; Franciosi, E.; Corona, O.; Mancuso, I.; Di Gerlando, R.; Cardamone, C.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2018 Trentino di Malga fra tipicità e innovazione Schiavon, S.; Gubert, F.; Pecile, A. Articolo in rivista
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