Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 215 a 234 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2003 I formaggi di malga: la parola ai consumatori Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. Articolo in rivista
1-gen-2022 I vini naturali: percezione sensoriale e conoscenza del consumatore Endrizzi, I.; Favaro, A.; Mescalchin, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2018 Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A. Poster
1-gen-2019 Il laboratorio sensoriale della Fondazione Mach. Studi sulla qualità dei prodotti e sulle risposte dei consumatori Gasperi, F.; Endrizzi, I. Articolo in rivista
1-gen-2003 Il miele del Trentino: quali specificità per una sua valorizzazione: atti del convegno tenuto a San Michele all'Adige il 17 maggio 2002 Camin, F.; Nicolini, G.; Versini, G. Curatela
1-gen-2013 Il Moscato giallo in Trentino Nicolini, G.; Moser, S.; Malossini, U.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2022 Il prodotto d'alpeggio e la percezione del consumatore Endrizzi, I.; Aprea, E.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Betta, E.; Costa, F.; Magnago, P.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Il ruolo della conoscenza nella percezione del consumatore del pesce alimentato a base di insetti Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S. -
1-gen-2018 Image analysis as support for sensory evaluation of food Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Immune-spaying as an alternative to surgical spaying in Iberian × Duroc females: effect on carcass traits and meat quality characteristics Gamero Negrón, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Ventanas, J.; García, C. Articolo in rivista
1-gen-2018 Impact of ageing and a synbiotic on the immune response to seasonal influenza vaccination: a randomised controlled trial Enani, S.; Przemska-Kosicka, A.; Childs, C.E.; Maidens, C.; Dong, H.; Conterno, L.; Tuohy, K.; Todd, S.; Gosney, M.; Yaqoob, P. Articolo in rivista
1-gen-2014 Impact of dietary polydextrose fiber on the human gut metabolome Lamichhane, S.; Yde, C.C.; Forssten, S.; Ouwehand, A.C.; Saarinen, M.; Jensen, H.M.; Gibson, G.R.; Rastall, R.; Fava, F.; Bertram, H.C. Articolo in rivista
1-gen-2020 The impact of grape processing and carbonic maceration on the microbiota of early stages of winemaking Guzzon, R.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Franciosi, E.; Toffanin, A. Articolo in rivista
1-gen-2017 Impact of thistle rennet from Carlina acanthifolia All. subsp. acanthifolia on bacterial diversity and dynamics of a specialty Italian raw ewes' milk cheese Cardinali, F.; Osimani, A.; Taccari, M.; Milanović, V.; Garofalo, C.; Clementi, F.; Polverigiani, S.; Zitti, S.; Raffaelli, N.; Mozzon, M.; Foligni, R.; Franciosi, E.; Tuohy, K.; Aquilanti, L. Articolo in rivista
1-gen-2022 Impact on chitosan application of different microorganisms having oenological interest Guzzon, R.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Larcher, R. -
1-gen-2013 Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Penasa, M.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 In vitro batch cultures of gut microbiota from healthy and ulcerative colitis (UC) subjects suggest that sulphate-reducing bacteria levels are raised in UC and by a protein-rich diet Khalil, N.H.; Walton, G.E.; Gibson, G.R.; Tuohy, K.M.; Andrews, S.C. Articolo in rivista
1-gen-2014 In vitro effects of three wheat bran-derived fibres -wheat bran, ultrafine milled bran and soluble wheat bran fibre (AXOS)- on the gut microbiome Vermeiren, J.; Conterno, L.; Fava, F.; Tuohy, K.M.; Bosscher, D. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 215 a 234 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile