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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Factors influencing sweet taste in apple Charles, M.; Aprea, E.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 FERMALGA: la biodiversità microbica come valore aggiunto alla tipicità dei formaggi di malga Franciosi, E.; Schiavon, S.; Carafa, I.; Gubert, F.; Tuohy, K.M.; Pecile, A. Articolo in rivista
1-gen-2023 Fermented foods: flavour, nutrition and health Capozzi, V.; Corvino, A.; Fragasso, M.; Khomenko, I.; Silcock, P.; Biasioli, F. -
1-gen-2011 Finding and explaining clusters of consumers using the CLV approach Vigneau, E.; Endrizzi, I.; Qannari, E.M. Articolo in rivista
1-gen-2003 Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2022 First application of Lachancea thermotolerans in the fermentation of "Vino Santo" as biological acidifier Guzzon, R.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Malacarne, M. -
1-gen-2013 First evidence of the presence of S-cysteinylated and S-glutathionylated precursors in tannins Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2013 First identification of S-3-glutathionylhexanal in Sauvignon blanc grapes using LC-MS/MS experiments Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Grando, M.S.; Moreno Sanz, P.; Fedrizzi, B. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Food & Nutrition: The driving factors of our gut microbes Scholz, M.; Staudacher, H.; Fava, F.; Tuohy, K.; Whelan, K. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Food Bioactives: interactions with gut microbiota structure and function Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Food Neophobia and scarce olfactory performances are linked to oral microbiota Valentino, V.; De Filippis, F.; Menghi, L.; Gasperi, F.; Ercolini, D. -
1-gen-2022 Food neophobia is associated with scarce olfactory performances and specific signatures on oral microbiota Menghi, L.; Khomenko, I.; Valentino, V.; Biasioli, F.; Ercolini, D.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2012 Formaggio di malga trentino: ecologia microbica di un formaggio fermentato spontaneamente Franciosi, E.; Carafa, I.; Gubert, F.; Schiavon, S.; Tuohy, K.M.; Pecile, A. Poster
1-gen-2017 Formaggio: così genetica, tipo di allevamento e alimentazione influenzano l'aroma Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2022 From texture analyzer to mouth: development of predictive models to estimate sensory textural properties in cheese Ricci, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Endrizzi, I. -
1-gen-2013 FTIR-based multivariate models to forecast the tartaric stability Malacarne, M.; Larcher, R.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Gamma-aminobutyric acid-producing lactobacilli positively affect metabolism and depressive-like behaviour in a mouse model of metabolic syndrome Patterson, E.; Ryan, P.M.; Wiley, N.; Carafa, I.; Sherwin, E.; Moloney, G.; Franciosi, E.; Mandal, R.; Wishart, D.S.; Tuohy, K.; Ross, R.P.; Cryan, J.F.; Dinan, T.G.; Stanton, C. Articolo in rivista
1-gen-2020 Gender differences in fat-rich meat choice: influence of personality and attitudes Spinelli, S.; Dinnella, C.; Tesini, F.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Proserpio, C.; Torri, L.; Miele, N.A.; Aprea, E.; Mazzaglia, A.; Gallina Toschi, T.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Gender, age, geographical area, food neophobia and their relationships with the adherence to the Mediterranean diet: new insights from a large population cross-sectional study Predieri, S.; Sinesio, F.; Monteleone, E.; Spinelli, S.; Cianciabella, M.; Daniele, G.M.; Dinnella, C.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Gallina Toschi, T.; Bendini, A.; Pagliarini, E.; Cattaneo, C.; Di Monaco, R.; Vitaglione, P.; Condelli, N.; Laureati, M. Articolo in rivista
1-gen-2013 Gli aromi del Moscato giallo nelle sue interpretazioni in Trentino e nei Colli Euganei Nicolini, G.; Moser, S.; Borin, G.; Tonidandel, L.; Roman, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
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