Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 56 a 75 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Characterisation of Diospyros kaki (persimmon) vinegars produced with different microorganisms Bordiga, M.; Guzzon, R.; Manfredi, M.; Barberis, E.; Grasso, S.; Benítez-González, A.M.; Meléndez Martínez, A.J.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coisson, J.D. -
1-gen-2012 Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia Versini, G.; Franco, M.A.; Moser, S.; Manca, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Characterisation of single-variety still ciders produced with dessert apples in the Italian Alps Nicolini, G.; Román, T.; Carlin, S.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking Guzzon, R.; Moser, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Che storia, il burro Schiavon, S.; Paolini, M.; Guzzon, R.; Franciosi, E.; Mancini, A.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2020 Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Choice and liking for fat-rich foods: are there gender-related differences? Tesini, F.; Gallina Toschi, T.; Bendini, A.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Braghieri, A.; Proserpio, C.; Torri, L.; Miele, A.; Aprea, E.; Mazzaglia, A.; Monteleone, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice Roman, T.; Larcher, R.; Slaghenaufi, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F. -
1-gen-2022 Combined influence of TAS2R38 genotype and PROP phenotype on the intensity of basic tastes, astringency and pungency in the Italian taste project Robino, A.; Concas, M.P.; Spinelli, S.; Pierguidi, L.; Tepper, B.J.; Gasparini, P.; Prescott, J.; Monteleone, E.; Gallina Toschi, T.; Torri, L.; Pagliarini, E.; Gasperi, F.; Dinnella, C. Articolo in rivista
1-gen-2014 Combined new approaches for identifying the botanical origin of commercial tannins Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Combining direct-injection mass spectrometric and chromatographic techniques to investigate hazelnut volatilome evolution during roasting Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Betta, E.; Gabetti, E.; Falchero, L.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
14-giu-2023 Combining foods, combining tools: understanding in vivoaroma release and sensory perception of composite foods GONZALEZ ESTANOL, K. -
1-gen-2023 Comparative analysis of volatile organic compound purification techniques in complex cooking emissions: adsorption, photocatalysis and combined systems Zatta, D.; Segata, M.; Biasioli, F.; Allegretti, O.; Bochicchio, G.; Verucchi, R.; Chiavarini, F.; Cappellin, L. -
1-gen-2023 Comparative investigation of superficial scald disorder in ‘Granny Smith’ and ‘Ladina’ apple varieties Vittani, L.; Populin, F.; Stuerz, S.; Buehlmann, A.; Khomenko, I.; Biasioli, F.; Bühlmann-Schütz, S.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Zanella, A.; Busatto, N.; Costa, F. -
1-gen-2019 Comparison of sanitation systems on air and fruit quality during cold storage of white currant, red currant and blueberry Angeli, D.; Turrini, L.; Zeni, F.; Fadanelli, L.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Comparison of the short-term effects of conventional, organic and biodynamic farming systems on the grape composition Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Malacarne, M.; Roman, T.; Mescalchin, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Comparison of two independent trained panels: method evaluation for apple sensory profiles Lozano, L.; Charles, M.C.; Guerra, W.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 56 a 75 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile