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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2022 Bacterial complexity of traditional mountain butter is affected by the malga-farm of production Schiavon, S.; Paolini, M.; Guzzon, R.; Mancini, A.; Larcher, R.; Villegas, T.R.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Baricitinib counteracts metaflammation thus protecting against diet-induced metabolic abnormalities in mice Collotta, D.; Hull, W.; Mastrocola, R.; Chiazza, F.; Cento, A.S.; Murphy, C.; Verta, R.; Alves, G.F.; Gaudioso, G.; Fava, F.; Yaqoob, M.; Aragno, M.; Tuohy, K.; Thiemermann, C.; Collino, M. Articolo in rivista
1-gen-2014 The bees knees - and guts and microbiota and pollen: functional foods based on apiculture for bees and humans Fava, F.; Cuel, V.; Fontana, P.; Viola, R.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Bioaccumulation of selenium-by fruit origin lactic acid bacteria in tropical fermented fruit juices Crespo, L.; Gaglio, R.; Martínez, F.G.; Martin, G.M.; Franciosi, E.; Madrid-Albarrán, Y.; Settanni, L.; Mozzi, F.; Pescuma, M. Articolo in rivista
1-gen-2016 Biodiversità e Brettanomyces Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Biological acidification of “Vino Santo di Gambellara” by mixed fermentation of L. thermotolerans and S. cerevisiae: role of nitrogen in the evolution of fermentation and aroma profile Gallo, A.; Guzzon, R.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. -
1-gen-2019 Biomarkers of cereal food intake Landberg, R.; Hanhineva, K.; Tuohy, K.; Garcia-Aloy, M.; Biskup, I.; Llorach, R.; Yin, X.; Brennan, L.; Kolehmainen, M. Articolo in rivista
1-gen-2022 A bootstrap-based approach for sample size calculation when traditional estimations are not possible Menghi, L.; Franceschi, P.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-1998 Buone prospettive per la grappa di qualità Pilzer, B. Articolo in rivista
1-gen-2022 Burro di malga: una specialità di oggi con profonde radici nel passato Schiavon, S. -
1-gen-2023 Characterisation of Diospyros kaki (persimmon) vinegars produced with different microorganisms Bordiga, M.; Guzzon, R.; Manfredi, M.; Barberis, E.; Grasso, S.; Benítez-González, A.M.; Meléndez Martínez, A.J.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coisson, J.D. -
1-gen-2012 Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia Versini, G.; Franco, M.A.; Moser, S.; Manca, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Characterisation of single-variety still ciders produced with dessert apples in the Italian Alps Nicolini, G.; Román, T.; Carlin, S.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking Guzzon, R.; Moser, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Che storia, il burro Schiavon, S.; Paolini, M.; Guzzon, R.; Franciosi, E.; Mancini, A.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2020 Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Choice and liking for fat-rich foods: are there gender-related differences? Tesini, F.; Gallina Toschi, T.; Bendini, A.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Braghieri, A.; Proserpio, C.; Torri, L.; Miele, A.; Aprea, E.; Mazzaglia, A.; Monteleone, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice Roman, T.; Larcher, R.; Slaghenaufi, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Zambanini, J.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Magnago, P.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
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