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Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs
1999-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R.
Effect of production system on the carcass and meat quality of Bergamasca lamb
2001-01-01 Piasentier, E.; Valusso, R.; Gasperi, F.
Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems
2002-01-01 Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A.
Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano
2003-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R.
Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat
2003-01-01 Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G.
Milk and dairy products
2007-01-01 Valusso, R.; Di Bernardo, N.; Saccà, E.; Ventura, W.
Production system and seasonal effects on textural properties of two-month ripened goat’s cheese
2007-01-01 Bovolenta, S.; Di Bernardo, N.; Valusso, R.; Ventura, W.; Ronchietto, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-1999 | Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Effect of production system on the carcass and meat quality of Bergamasca lamb | Piasentier, E.; Valusso, R.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems | Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat | Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Milk and dairy products | Valusso, R.; Di Bernardo, N.; Saccà, E.; Ventura, W. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2007 | Production system and seasonal effects on textural properties of two-month ripened goat’s cheese | Bovolenta, S.; Di Bernardo, N.; Valusso, R.; Ventura, W.; Ronchietto, F. | Articolo in rivista |
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