Sfoglia per Autore Valusso, R.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1999 Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Effect of production system on the carcass and meat quality of Bergamasca lamb Piasentier, E.; Valusso, R.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2007 Milk and dairy products Valusso, R.; Di Bernardo, N.; Saccà, E.; Ventura, W. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2007 Production system and seasonal effects on textural properties of two-month ripened goat’s cheese Bovolenta, S.; Di Bernardo, N.; Valusso, R.; Ventura, W.; Ronchietto, F. Articolo in rivista
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