Sfoglia per Autore Stroppa, A.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 H, C, N and S stable isotope ratios and elemental data for the traceability of italian PDO cheeses Camin, F.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Nicolini, G.; Nocetti, M.; Stroppa, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Validation of methods for H, C, N and stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Validation of methods for H, C, N and S stable isotopes and elemental analysis of cheese: results of an international collaborative study Camin, F.; Bertoldi, D.; Santato, A.; Bontempo, L.; Perini, M.; Ziller, L.; Stroppa, A.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Chemometric differentiation of PDO and non-PDO Italian and foreign hard cheeses using 1H NMR spectroscopy Maestrello, V.; Bontempo, L.; Camin, F.; Solovyev, P.; Stroppa, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 NMR-based metabolomic approach for aging discrimination of Grana Padano PDO cheese Maestrello, V.; Solovyev, P.; Franceschi, P.; Camin, F.; Stroppa, A.; Bontempo, L. -
1-gen-2024 1H-NMR approach for the discrimination of PDO Grana Padano cheese from non-PDO cheeses Maestrello, V.; Solovyev, P.; Franceschi, P.; Stroppa, A.; Bontempo, L. -
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile