Sfoglia per Autore Sternad Lemut, M.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 Controlling microbial infection by managing grapevine canopy Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Butinar, L.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Pinot Noir grape colour related phenolics as affected by leaf removal treatments in the Vipava Valley Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Sivilotti, P.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2012 Effetto dell'epoca di defogliazione sul microclima del grappolo e sulla qualità delle uve Zorer, R.; Moffat, T.; Sternad Lemut, M.; Vrhovsek, U.; Sivilotti, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Effetto dell'epoca della defogliazione sul contenuto fogliare di pigmenti fotosintetici, carboidrati non strutturali e amido in Pinot nero coltivato in Trentino e Slovenia Sivilotti, P.; Zulini, L.; Vecchione, A.; Zorer, R.; Sternad Lemut, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Secondary metabolism changes induced by management of canopy microclimate through leaf removal in Pinot noir vineyard Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Sivilotti, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Effetto della defogliazione in allegagione e invaiatura su evoluzione e compartimentazione degli antociani in uve Pinot nero nella valle di Vipacco Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Lavrencic, P.; Bucchetti, B.; Sivilotti, P.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Changes in grape phenylpropanoid composition induced by leaf removal in two ‘Pinot noir’ vineyards Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Masuero, D.; Zorer, R.; Zulini, L.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Targeted metabolomics employed for the studying of ‘Pinot noir’ grape skin phenolics as induced by canopy microclimate manipulation Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Franceschi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Untargeted metabolomics as a tool to study grapevine biosynthetic behaviour in the relation with purposely-induced and monitored microclimate modifications in Pinot noir vineyards Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Zorer, R.; Zulini, L.; Stanstrup, J.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Use of non‑conventional yeast improves the wine aroma profile of Ribolla Gialla Dashko, S.; Zhou, N.; Tinta, T.; Sivilotti, P.; Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Gamero, A.; Boekhout, T.; Butinar, L.; Vrhovsek, U.; Piskur, J. Articolo in rivista
1-gen-2015 Pre-flowering leaf removal alters grape microbial population and offers good potential for a more sustainable and cost-effective management of a Pinot Noir vineyard Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Butinar, L.; Laganis, J.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2016 Comprehensive exploration of wine aroma-related compounds as promoted by alternative vinification procedures in case of Zelen (Vitis vinifera L.) grapes processing Sternad Lemut, M.; Lotti, C.; Delsart, C.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Comparison of aroma-related compounds of carbonic maceration and traditional young red winemaking in case of Merlot by means of targeted metabolomic approach Sternad Lemut, M.; Lotti, C.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
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