Sfoglia per Autore Spilimbergo, S.
Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices
2006-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, I.; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, S.
Non thermal pasteurization of foodstuff by dense gases: experimental data, sensorial analysis and inactivation mechanism
2006-01-01 Spilimbergo, S.; Bertucco, A.; Bertoloni, G.; Gasperi, F.
Yeast inactivation in fresh apple juice by high pressure nitrous oxide
2007-01-01 Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Cavazza, A.
Supercritical pasteurization: microbiological and sensory diversities between fresh and treated apple juice
2008-01-01 Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.
Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela
2008-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.; Vrhovsek, U.
Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela
2008-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Vrhovsek, U.; Endrizzi, I.; Spilimbergo, S.
Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice
2009-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.
Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content
2013-01-01 Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S.
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione
2014-01-01 De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F.
High Pressure Carbon Dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with high nutritional and sensory quality
2015-01-01 Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S.
Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization
2015-01-01 De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F.
Effect of CO2 preservation treatments on the sensory quality of pomegranate juice
2020-01-01 Mosca, A.C.; Menghi, L.; Aprea, E.; Mazzucotelli, M.; Benedito, J.; Zambon, A.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2006 | Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, I.; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Non thermal pasteurization of foodstuff by dense gases: experimental data, sensorial analysis and inactivation mechanism | Spilimbergo, S.; Bertucco, A.; Bertoloni, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Yeast inactivation in fresh apple juice by high pressure nitrous oxide | Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Supercritical pasteurization: microbiological and sensory diversities between fresh and treated apple juice | Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Pirretti, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela | Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela | Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Vrhovsek, U.; Endrizzi, I.; Spilimbergo, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice | Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content | Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione | De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | High Pressure Carbon Dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with high nutritional and sensory quality | Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization | De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Effect of CO2 preservation treatments on the sensory quality of pomegranate juice | Mosca, A.C.; Menghi, L.; Aprea, E.; Mazzucotelli, M.; Benedito, J.; Zambon, A.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |
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