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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, I.; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Non thermal pasteurization of foodstuff by dense gases: experimental data, sensorial analysis and inactivation mechanism Spilimbergo, S.; Bertucco, A.; Bertoloni, G.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Yeast inactivation in fresh apple juice by high pressure nitrous oxide Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Cavazza, A. Articolo in rivista
1-gen-2008 Supercritical pasteurization: microbiological and sensory diversities between fresh and treated apple juice Spilimbergo, S.; Mantoan, D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Pirretti, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Vrhovsek, U.; Endrizzi, I.; Spilimbergo, S. Articolo in rivista
1-gen-2009 Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice Gasperi, F.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Pirretti, G.; Spilimbergo, S. Articolo in rivista
1-gen-2013 Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with a high vitaminic and nutritional content Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione De Marchi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 High Pressure Carbon Dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with high nutritional and sensory quality Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. Articolo in rivista
1-gen-2015 Effects of pasteurization on volatile compounds and sensory properties of coconut (Cocos nucifera L.) water: thermal vs. high-pressure carbon dioxide pasteurization De Marchi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Effect of CO2 preservation treatments on the sensory quality of pomegranate juice Mosca, A.C.; Menghi, L.; Aprea, E.; Mazzucotelli, M.; Benedito, J.; Zambon, A.; Spilimbergo, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista
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