Sfoglia per Autore Sivilotti, P.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 24
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2005 Sensory properties of Cabernet sauvignon wines as affected by rootstock and season Sivilotti, P.; Zulini, L.; Petrussi, C.; Peterlunger, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Sensory properties of Cabernet Sauvignon wines as affected by rootstock and season Sivilotti, P.; Zulini, L.; Peterlunger, E.; Petrussi, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Zolfo e azoto per aromi al top Bigot, G.; Degano, F.; Chiavoni, A.; Paladin, M.; Visintini, A.; Battistutta, F.; Tat, L.; Brotto, L.; Martellos, S.; Pivetta, F.; Porro, D.; Sivilotti, P. Articolo in rivista
1-gen-2011 Controlling microbial infection by managing grapevine canopy Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Butinar, L.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Pinot Noir grape colour related phenolics as affected by leaf removal treatments in the Vipava Valley Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Sivilotti, P.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2012 Secondary metabolism changes induced by management of canopy microclimate through leaf removal in Pinot noir vineyard Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Sivilotti, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Effetto dell'epoca di defogliazione sul microclima del grappolo e sulla qualità delle uve Zorer, R.; Moffat, T.; Sternad Lemut, M.; Vrhovsek, U.; Sivilotti, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Effetto dell'epoca della defogliazione sul contenuto fogliare di pigmenti fotosintetici, carboidrati non strutturali e amido in Pinot nero coltivato in Trentino e Slovenia Sivilotti, P.; Zulini, L.; Vecchione, A.; Zorer, R.; Sternad Lemut, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Effetto della defogliazione in allegagione e invaiatura su evoluzione e compartimentazione degli antociani in uve Pinot nero nella valle di Vipacco Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Lavrencic, P.; Bucchetti, B.; Sivilotti, P.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Changes in grape phenylpropanoid composition induced by leaf removal in two ‘Pinot noir’ vineyards Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Masuero, D.; Zorer, R.; Zulini, L.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Concimazione fogliare con azoto e zolfo: effetti sulle proprietà sensoriali di vini sauvignon prodotti nella zona D.O.C. Colli Orientali del Friuli Bigot, G.; Sivilotti, P.; Degano, F.; Chiavoni, A.; Paladin, M.; Battistutta, F.; Porro, D. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Targeted metabolomics employed for the studying of ‘Pinot noir’ grape skin phenolics as induced by canopy microclimate manipulation Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Franceschi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Early versus late leaf removal strategies for Pinot Noir (Vitis vinifera L.): effect on colour-related phenolics in young wines following alcoholic fermentation Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Sivilotti, P.; Arapitsas, P.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2013 Use of metabolic profiling to study grape skin polyphenol behavior as a result of canopy microclimate manipulation in a ‘Pinot noir’ vineyard Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Franceschi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2014 Modificazioni indotte dalla defogliazione sul metaboloma delle uve Pinot nero e sulla composizione polifenolica dei vini Sivilotti, P.; Sternad Lemut, M.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Untargeted metabolomics as a tool to study grapevine biosynthetic behaviour in the relation with purposely-induced and monitored microclimate modifications in Pinot noir vineyards Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Zorer, R.; Zulini, L.; Stanstrup, J.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Pyranoanthocyanins formation in Pinot noir wines as affected by different timing of leaf removal performance in the vineyard Lemut, M.S.; Sivilotti, P.; Arapitsas, P.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Use of non‑conventional yeast improves the wine aroma profile of Ribolla Gialla Dashko, S.; Zhou, N.; Tinta, T.; Sivilotti, P.; Sternad Lemut, M.; Trost, K.; Gamero, A.; Boekhout, T.; Butinar, L.; Vrhovsek, U.; Piskur, J. Articolo in rivista
1-gen-2015 Pre-flowering leaf removal alters grape microbial population and offers good potential for a more sustainable and cost-effective management of a Pinot Noir vineyard Sternad Lemut, M.; Sivilotti, P.; Butinar, L.; Laganis, J.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2015 Olive fruit phenols transfer, transformation and partition trail during laboratory-scale olive oil processing Klen, T.J.; Golc Wondra, A.; Vrhovsek, U.; Sivilotti, P.; Vodopivec, B.M. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 20 di 24
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile