Sfoglia per Autore Settanni, L.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 Evolution of yeast populations during different biodynamic winemaking processes Guzzon, R.; Widmann, G.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Francesca, N.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2012 The spatial distribution of bacteria in Grana-cheese during ripening Monfredini, L.; Settanni, L.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2017 Monitoring of wheat lactic acid bacteria from the field until the first step of dough fermentation Alfonzo, A.; Miceli, C.; Nasca, A.; Franciosi, E.; Ventimiglia, G.; Di Gerlando, R.; Tuohy, K.M.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2020 Molecular analysis of the dominant lactic acid bacteria of chickpea liquid starters and doughs and propagation of chickpea sourdoughs with selected Weissella confusa Boyaci Gunduz, C.P.; Gaglio, R.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Erten, H. Articolo in rivista
1-gen-2020 Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production Gaglio, R.; Franciosi, E.; Todaro, A.; Guarcello, R.; Alfeo, V.; Randazzo, C.L.; Settanni, L.; Todaro, M. Articolo in rivista
1-gen-2020 Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G. Articolo in rivista
1-gen-2024 Tracking the transfer of antimicrobial resistance genes from raw materials to sourdough breads Gargano, V.; Gambino, D.; Viola, E.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Cicero, L.; Cassata, G.; Settanni, L.; Gaglio, R. -
Mostrati risultati da 1 a 7 di 7
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile