Sfoglia per Autore Settanni, L.
Evolution of yeast populations during different biodynamic winemaking processes
2011-01-01 Guzzon, R.; Widmann, G.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Francesca, N.; Larcher, R.
The spatial distribution of bacteria in Grana-cheese during ripening
2012-01-01 Monfredini, L.; Settanni, L.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Franciosi, E.
Monitoring of wheat lactic acid bacteria from the field until the first step of dough fermentation
2017-01-01 Alfonzo, A.; Miceli, C.; Nasca, A.; Franciosi, E.; Ventimiglia, G.; Di Gerlando, R.; Tuohy, K.M.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.
Molecular analysis of the dominant lactic acid bacteria of chickpea liquid starters and doughs and propagation of chickpea sourdoughs with selected Weissella confusa
2020-01-01 Boyaci Gunduz, C.P.; Gaglio, R.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Erten, H.
Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production
2020-01-01 Gaglio, R.; Franciosi, E.; Todaro, A.; Guarcello, R.; Alfeo, V.; Randazzo, C.L.; Settanni, L.; Todaro, M.
Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging
2020-01-01 Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G.
Tracking the transfer of antimicrobial resistance genes from raw materials to sourdough breads
2024-01-01 Gargano, V.; Gambino, D.; Viola, E.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Cicero, L.; Cassata, G.; Settanni, L.; Gaglio, R.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2011 | Evolution of yeast populations during different biodynamic winemaking processes | Guzzon, R.; Widmann, G.; Settanni, L.; Malacarne, M.; Francesca, N.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | The spatial distribution of bacteria in Grana-cheese during ripening | Monfredini, L.; Settanni, L.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Franciosi, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Monitoring of wheat lactic acid bacteria from the field until the first step of dough fermentation | Alfonzo, A.; Miceli, C.; Nasca, A.; Franciosi, E.; Ventimiglia, G.; Di Gerlando, R.; Tuohy, K.M.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Molecular analysis of the dominant lactic acid bacteria of chickpea liquid starters and doughs and propagation of chickpea sourdoughs with selected Weissella confusa | Boyaci Gunduz, C.P.; Gaglio, R.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Erten, H. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Addition of selected starter/non-starter lactic acid bacterial inoculums to stabilise PDO Pecorino Siciliano cheese production | Gaglio, R.; Franciosi, E.; Todaro, A.; Guarcello, R.; Alfeo, V.; Randazzo, C.L.; Settanni, L.; Todaro, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Microbial dynamics in durum wheat kernels during aging | Gaglio, R.; Cirlincione, F.; Di Miceli, G.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Francesca, N.; Settanni, L.; Moschetti, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2024 | Tracking the transfer of antimicrobial resistance genes from raw materials to sourdough breads | Gargano, V.; Gambino, D.; Viola, E.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Cicero, L.; Cassata, G.; Settanni, L.; Gaglio, R. | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile