Sfoglia per Autore Sepulcri, A.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1999 Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2016 Control of Mozzarella di Bufala PDO cheese authenticity through stable isotope and multielement composition analysis Perini, M.; Piasentier, E.; Sepulcri, A.; Bontempo, L.; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Larcher, R.; Zicarelli, L.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Isotopic and elemental profile of Mediterranean buffalo milk and cheese and authentication of Mozzarella di Bufala Campana PDO Bontempo, L.; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Zicarelli, L.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Stable isotope analysis to detect differences in four compartments of Simmental cull cows fed on C3 and C4 diets Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E. -
1-gen-2022 Isotope ratio mass spectrometry to detect differences in four compartments of Simmental cows fed on C3 and C4 diets Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E. -
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile