Sfoglia per Autore Secci, G.
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Effect of including a seaweed meal in the diet on slaughter yield and major quality traits of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)
2018-01-01 Bruni, L.; Secci, G.; Faccenda, F.; Parisi, G.
A commercial macroalgae extract in a plant-protein rich diet diminished saturated fatty acids of Oncorhynchus mykiss walbaum fillets
2020-01-01 Bruni, L.; Secci, G.; Mancini, S.; Faccenda, F.; Parisi, G.
Muscle pigmentation in rainbow trout fed novel protein sources from microalgae and crustaceans: the image analysis approach
2021-01-01 Pulcini, D.; Capoccioni, F.; Franceschini, S.; Martinoli, M.; Secci, G.; Perugini, A.; Faccenda, F.; Tibaldi, E.; Parisi, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2018 | Effect of including a seaweed meal in the diet on slaughter yield and major quality traits of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) | Bruni, L.; Secci, G.; Faccenda, F.; Parisi, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | A commercial macroalgae extract in a plant-protein rich diet diminished saturated fatty acids of Oncorhynchus mykiss walbaum fillets | Bruni, L.; Secci, G.; Mancini, S.; Faccenda, F.; Parisi, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Muscle pigmentation in rainbow trout fed novel protein sources from microalgae and crustaceans: the image analysis approach | Pulcini, D.; Capoccioni, F.; Franceschini, S.; Martinoli, M.; Secci, G.; Perugini, A.; Faccenda, F.; Tibaldi, E.; Parisi, G. | Abstract in Atti di convegno |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile