Sfoglia per Autore Schimmelmann, A.
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Development of honey, vegetable oil, flour, and collagen stable isotope reference materials
2019-01-01 Schimmelmann, A.; Camin, F.; Kelly, S.; Ogrinc, N.
Food matrix reference materials for hydrogen, carbon, nitrogen, oxygen, and sulfur stable isotope-ratio measurements: collagens, flours, honeys, and vegetable oils
2020-01-01 Schimmelmann, A.; Qi, H.; Dunn, P.J.H.; Camin, F.; Bontempo, L.; Potočnik, D.; Ogrinc, N.; Carter, J.F.; Abrahim, A.; Cannavan, A.; Reid, L.T.; Coplen, T.B.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2019 | Development of honey, vegetable oil, flour, and collagen stable isotope reference materials | Schimmelmann, A.; Camin, F.; Kelly, S.; Ogrinc, N. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Food matrix reference materials for hydrogen, carbon, nitrogen, oxygen, and sulfur stable isotope-ratio measurements: collagens, flours, honeys, and vegetable oils | Schimmelmann, A.; Qi, H.; Dunn, P.J.H.; Camin, F.; Bontempo, L.; Potočnik, D.; Ogrinc, N.; Carter, J.F.; Abrahim, A.; Cannavan, A.; Reid, L.T.; Coplen, T.B. | Articolo in rivista |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile