Sfoglia per Autore Piasentier, E.
Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries
1999-01-01 Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C.
Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs
1999-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R.
Effect of production system on the carcass and meat quality of Bergamasca lamb
2001-01-01 Piasentier, E.; Valusso, R.; Gasperi, F.
La valutazione sensoriale della carne ovina
2002-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Biasioli, F.; Piasentier, E.
Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems
2002-01-01 Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A.
Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano
2003-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R.
Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat
2003-01-01 Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G.
Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E.
Best practice example: control of the risk of contamination from aflatoxins
2007-01-01 Saccà, E.; Piasentier, E.; Ventura, W.; Vallati, A.
The present situation of sheep and goats in the Alpine space: aspects
2007-01-01 De Ros, G.; Mason, M.C.; Piasentier, E.
Aflatoxin occurrence in goat milk and supplied concentrate feed in farms of Veneto, Trentino and Friuli Venezia Giulia
2007-01-01 Saccà, E.; Vallati, A.; Ruatti, T.; Bigaran, F.; Piasentier, E.
Multielement (H, C, N, O) stable isotope chracteristics of lamb from different italian regions
2008-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.; Bontempo, L.
Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions
2009-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Rossmann, A.; Piasentier, E.
Aflatoxin occurrence inmilk and supplied concentrates of goat farms of north-eastern Italy
2009-01-01 Saccà, E.; Boscolo, D.; Vallati, A.; Ventura, W.; Bigaran, F.; Piasentier, E.
Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S
2010-01-01 Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F.
Sources of variability of H, C, O, N and S stable isotope ratio in dry-cured ham
2011-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.
Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS)
2011-01-01 Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E.
Metodi isotopici per la tracciabilità del prosciutto
2011-01-01 Perini, M.; Bontempo, L.; Camin, F.; Piasentier, E.
H, C, N, O and S stable isotope ratios of livestock from Cameroon
2012-01-01 Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.
PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics
2013-01-01 Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-1999 | Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries | Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Effect of production system on the carcass and meat quality of Bergamasca lamb | Piasentier, E.; Valusso, R.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | La valutazione sensoriale della carne ovina | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Biasioli, F.; Piasentier, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems | Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat | Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Best practice example: control of the risk of contamination from aflatoxins | Saccà, E.; Piasentier, E.; Ventura, W.; Vallati, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2007 | The present situation of sheep and goats in the Alpine space: aspects | De Ros, G.; Mason, M.C.; Piasentier, E. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2007 | Aflatoxin occurrence in goat milk and supplied concentrate feed in farms of Veneto, Trentino and Friuli Venezia Giulia | Saccà, E.; Vallati, A.; Ruatti, T.; Bigaran, F.; Piasentier, E. | Abstract in rivista | |
1-gen-2008 | Multielement (H, C, N, O) stable isotope chracteristics of lamb from different italian regions | Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.; Bontempo, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions | Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Rossmann, A.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Aflatoxin occurrence inmilk and supplied concentrates of goat farms of north-eastern Italy | Saccà, E.; Boscolo, D.; Vallati, A.; Ventura, W.; Bigaran, F.; Piasentier, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S | Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Sources of variability of H, C, O, N and S stable isotope ratio in dry-cured ham | Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E. | Abstract in rivista | |
1-gen-2011 | Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) | Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Metodi isotopici per la tracciabilità del prosciutto | Perini, M.; Bontempo, L.; Camin, F.; Piasentier, E. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | H, C, N, O and S stable isotope ratios of livestock from Cameroon | Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E. | Abstract in rivista | |
1-gen-2013 | PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics | Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno |
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