Sfoglia per Autore Piasentier, E.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1999 Variation in the eating quality of lamb from diverse European sheep types: assessment by trained panels in six countries Fisher, A.; Nute, G.; Berge, P.; Dransfield, E.; Piasentier, E.; Gasperi, F.; Sanudo, C.; Alfonso, M.; Thorkellson, G.; Valdimarsdottir, T.; Zygoylannis, D.; Stamataris, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1999 Meat sensory quality of Bergamasca wether and light Appenninica lambs Piasentier, E.; Gasperi, F.; Mills, C.R.; Sepulcri, A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Effect of production system on the carcass and meat quality of Bergamasca lamb Piasentier, E.; Valusso, R.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 La valutazione sensoriale della carne ovina Gasperi, F.; Gallerani, G.; Biasioli, F.; Piasentier, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2003 Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2005 Training of a sensory panel for quantitative descriptive analysis of lamb meat Gasperi, F.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Fasoli, S.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2007 Best practice example: control of the risk of contamination from aflatoxins Saccà, E.; Piasentier, E.; Ventura, W.; Vallati, A. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2007 The present situation of sheep and goats in the Alpine space: aspects De Ros, G.; Mason, M.C.; Piasentier, E. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2007 Aflatoxin occurrence in goat milk and supplied concentrate feed in farms of Veneto, Trentino and Friuli Venezia Giulia Saccà, E.; Vallati, A.; Ruatti, T.; Bigaran, F.; Piasentier, E. Abstract in rivista
1-gen-2008 Multielement (H, C, N, O) stable isotope chracteristics of lamb from different italian regions Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E.; Bontempo, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions Perini, M.; Camin, F.; Bontempo, L.; Rossmann, A.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2009 Aflatoxin occurrence inmilk and supplied concentrates of goat farms of north-eastern Italy Saccà, E.; Boscolo, D.; Vallati, A.; Ventura, W.; Bigaran, F.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2010 Tracciabilità della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S Perini, M.; Piasentier, E.; Bontempo, L.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Sources of variability of H, C, O, N and S stable isotope ratio in dry-cured ham Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E. Abstract in rivista
1-gen-2011 Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) Sanchez del Pulgar, J.S.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Garcia, C.; Gasperi, F.; Granitto, P.M.; Mark, T.D.; Piasentier, E.; Schuhfried, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Metodi isotopici per la tracciabilità del prosciutto Perini, M.; Bontempo, L.; Camin, F.; Piasentier, E. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 H, C, N, O and S stable isotope ratios of livestock from Cameroon Perini, M.; Camin, F.; Piasentier, E. Abstract in rivista
1-gen-2013 PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
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