Sfoglia per Autore Pangrazzi, P.
Isotope ratios of lead in Italian wines by inductively coupled plasma mass spectrometry
2003-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P.
Changes in the contents of micro- and trace-elements in wine due to winemaking treatments
2004-01-01 Nicolini, G.; Larcher, R.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L.
Microelementi e vino
2006-01-01 Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L.; Russo, S.; Stocchetti, R.; Versini, G.; Magno, F.
SPME vs DHS coupled to GCxGC-TOF MS to unravel the influence of air in the headspace of white wine bottles
2013-01-01 Weingart, G.; Ugliano, M.; Mantegazza, A.; Cavagnino, D.; Pangrazzi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Mattivi, F.
How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines
2015-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Modified carbon paste electrodes for the voltammetric evaluation of early post-bottling oxidation of white wines: a proof of concept
2015-01-01 Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines
2016-01-01 Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.
LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Wine metabolomics reveals new sulfonated products in bottled white wines, promoted by small amounts of oxygen
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2003 | Isotope ratios of lead in Italian wines by inductively coupled plasma mass spectrometry | Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Changes in the contents of micro- and trace-elements in wine due to winemaking treatments | Nicolini, G.; Larcher, R.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Microelementi e vino | Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L.; Russo, S.; Stocchetti, R.; Versini, G.; Magno, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | SPME vs DHS coupled to GCxGC-TOF MS to unravel the influence of air in the headspace of white wine bottles | Weingart, G.; Ugliano, M.; Mantegazza, A.; Cavagnino, D.; Pangrazzi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Modified carbon paste electrodes for the voltammetric evaluation of early post-bottling oxidation of white wines: a proof of concept | Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines | Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Poster | |
1-gen-2016 | Wine metabolomics reveals new sulfonated products in bottled white wines, promoted by small amounts of oxygen | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Articolo in rivista |
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