Sfoglia per Autore Navarini, L.
Asimmetria morfo-funzionale dei recettori olfattivi di Apis mellifera L. e lateralizzazione della percezione
2009-01-01 Anfora, G.; Frasnelli, E.; Maccagnani, B.; Trona, F.; Navarini, L.; Tasin, M.; Mattarrozzi, A.; Vallortigara, G.
Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes
2012-01-01 Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis
2012-01-01 Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori
2012-01-01 Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
PTR-ToF-MS for characterization of roasted ground coffees from different origins and secondary shelf life monitoring
2013-01-01 Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Sánchez del Pulgar, J.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F.
Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee
2013-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Functional characterization of three Coffea arabica L. monoterpene synthases: insights into the enzymatic machinery of coffee aroma
2013-01-01 Del Terra, L.; Lonzarich, V.; Asquini, E.; Navarini, L.; Graziosi, G.; Suggi Liverani, F.; Pallavicini, A.
Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry
2014-01-01 Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Tracing coffee origin by PTR-ToF-MS
2014-01-01 Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F.
PTR-ToF-MS characterization of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins
2014-01-01 Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F.
L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè
2014-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods
2014-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
PTR-ToF-MS characterisation of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins
2014-01-01 Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Märk, T.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F.
Nosespace analysis by PTR-ToF-MS for the characterization of food and tasters: the case study of coffee
2014-01-01 Romano, A.; Cappellin, L.; Ting, V.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Insight into single bean coffee aroma with PTR-ToF-MS
2015-01-01 Yener, S.; Navarini, L.; Lonzarich, V.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Bonn, G.; Biasioli, F.
Tracing coffee origin by direct injection headspace analysis with PTR/SRI-MS
2015-01-01 Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Dynamism of coffee aroma perception: a study combining real-time sensory and instrumental techniques
2015-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis
2015-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Analysis of volatile organic compounds in crumb and crust of different baked and toasted gluten-free breads by direct PTR-ToF-MS and fast-GC- PTR-ToF-MS
2018-01-01 Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Bernal, J.; Gómez, M.; Biasioli, F.
Rapid and direct analysis of coffee beans (green and roasted) and online monitoring of coffee roasting by SIFT-MS: focus on volatile aldehydes
2018-01-01 Khomenko, I.; Caretta, A.; Lonzarich, V.; Biasioli, F.; Navarini, L.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2009 | Asimmetria morfo-funzionale dei recettori olfattivi di Apis mellifera L. e lateralizzazione della percezione | Anfora, G.; Frasnelli, E.; Maccagnani, B.; Trona, F.; Navarini, L.; Tasin, M.; Mattarrozzi, A.; Vallortigara, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes | Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis | Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori | Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | PTR-ToF-MS for characterization of roasted ground coffees from different origins and secondary shelf life monitoring | Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Sánchez del Pulgar, J.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Functional characterization of three Coffea arabica L. monoterpene synthases: insights into the enzymatic machinery of coffee aroma | Del Terra, L.; Lonzarich, V.; Asquini, E.; Navarini, L.; Graziosi, G.; Suggi Liverani, F.; Pallavicini, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry | Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Poster | |
1-gen-2014 | Tracing coffee origin by PTR-ToF-MS | Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | PTR-ToF-MS characterization of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins | Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | PTR-ToF-MS characterisation of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins | Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Märk, T.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Nosespace analysis by PTR-ToF-MS for the characterization of food and tasters: the case study of coffee | Romano, A.; Cappellin, L.; Ting, V.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Insight into single bean coffee aroma with PTR-ToF-MS | Yener, S.; Navarini, L.; Lonzarich, V.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Bonn, G.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Tracing coffee origin by direct injection headspace analysis with PTR/SRI-MS | Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Dynamism of coffee aroma perception: a study combining real-time sensory and instrumental techniques | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Analysis of volatile organic compounds in crumb and crust of different baked and toasted gluten-free breads by direct PTR-ToF-MS and fast-GC- PTR-ToF-MS | Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Bernal, J.; Gómez, M.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Rapid and direct analysis of coffee beans (green and roasted) and online monitoring of coffee roasting by SIFT-MS: focus on volatile aldehydes | Khomenko, I.; Caretta, A.; Lonzarich, V.; Biasioli, F.; Navarini, L. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile