Sfoglia per Autore Navarini, L.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2009 Asimmetria morfo-funzionale dei recettori olfattivi di Apis mellifera L. e lateralizzazione della percezione Anfora, G.; Frasnelli, E.; Maccagnani, B.; Trona, F.; Navarini, L.; Tasin, M.; Mattarrozzi, A.; Vallortigara, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Understanding the dynamics of perception by the combination of sensory and instrumental methods: preliminary results of a study on coffee Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Miori, S.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 PTR-ToF-MS for characterization of roasted ground coffees from different origins and secondary shelf life monitoring Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Sánchez del Pulgar, J.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Functional characterization of three Coffea arabica L. monoterpene synthases: insights into the enzymatic machinery of coffee aroma Del Terra, L.; Lonzarich, V.; Asquini, E.; Navarini, L.; Graziosi, G.; Suggi Liverani, F.; Pallavicini, A. Articolo in rivista
1-gen-2014 PTR-ToF-MS characterization of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry Yener, S.; Charles, M.C.; Romano, A.; Cappellin, L.; Benozzi, E.; Miori, S.; Biasoli, F.; Maerk, T.D.; Navarini, L.; Gasperi, F. Poster
1-gen-2014 Tracing coffee origin by PTR-ToF-MS Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 PTR-ToF-MS characterisation of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Märk, T.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Gasperi, F.; Navarini, L.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Nosespace analysis by PTR-ToF-MS for the characterization of food and tasters: the case study of coffee Romano, A.; Cappellin, L.; Ting, V.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Dynamism of coffee aroma perception: a study combining real-time sensory and instrumental techniques Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Insight into single bean coffee aroma with PTR-ToF-MS Yener, S.; Navarini, L.; Lonzarich, V.; Cappellin, L.; Märk, T.D.; Bonn, G.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Tracing coffee origin by direct injection headspace analysis with PTR/SRI-MS Yener, S.; Romano, A.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Rapid and direct analysis of coffee beans (green and roasted) and online monitoring of coffee roasting by SIFT-MS: focus on volatile aldehydes Khomenko, I.; Caretta, A.; Lonzarich, V.; Biasioli, F.; Navarini, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Analysis of volatile organic compounds in crumb and crust of different baked and toasted gluten-free breads by direct PTR-ToF-MS and fast-GC- PTR-ToF-MS Pico, J.; Khomenko, I.; Capozzi, V.; Navarini, L.; Bernal, J.; Gómez, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
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