Sfoglia per Autore Nardini, M.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
White wine phenolic are absorbed and extensively metabolized in humans
2009-01-01 Nardini, M.; Forte, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Scaccini, C.
Antioxidant activity of phenolic acids and their metabolites: synthesis and antioxidant properties of the sulfate derivatives of ferulic and caffeic acids and of the acyl glucuronide of ferulic acid
2012-01-01 Piazzon, A.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Mattivi, F.; Mandoj, F.; Nardini, M.
From broccoli seeds to In vitro assay of biological effects: a pipeline for nutritional quality evaluation
2014-01-01 Baima, S.; Natella, F.; Maldini, M.; Nardini, M.; Giusti, A.; Trost, K.; Mattivi, F.; Scaccini, C.; Ferruzza, S.; Ranaldi, G.; Rossi, C.; Murgia, C.; Sambuy, Y.; Morelli, G.
Application of food metabolomics for the development of standardized food matrices
2014-01-01 Natella, F.; Baima, S.; Maldini, M.; Trost, K.; Nardini, M.; Azzini, E.; Foddai, M.S.; Giusti, A.M.; Mattivi, F.; Morelli, G.; Scaccini, C.
Nutraceutical improvement increases the protective activity of broccoli sprout juice in a human intestinal cell model of gut inflammation
2016-01-01 Ferruzza, S.; Natella, F.; Ranaldi, G.; Murgia, C.; Rossi, C.; Trost, K.; Mattivi, F.; Nardini, M.; Maldini, M.; Giusti, A.; Moneta, E.; Scaccini, C.; Sambuy, Y.; Morelli, G.; Baima, S.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2009 | White wine phenolic are absorbed and extensively metabolized in humans | Nardini, M.; Forte, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Viola, R.; Scaccini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Antioxidant activity of phenolic acids and their metabolites: synthesis and antioxidant properties of the sulfate derivatives of ferulic and caffeic acids and of the acyl glucuronide of ferulic acid | Piazzon, A.; Vrhovsek, U.; Masuero, D.; Mattivi, F.; Mandoj, F.; Nardini, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | From broccoli seeds to In vitro assay of biological effects: a pipeline for nutritional quality evaluation | Baima, S.; Natella, F.; Maldini, M.; Nardini, M.; Giusti, A.; Trost, K.; Mattivi, F.; Scaccini, C.; Ferruzza, S.; Ranaldi, G.; Rossi, C.; Murgia, C.; Sambuy, Y.; Morelli, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Application of food metabolomics for the development of standardized food matrices | Natella, F.; Baima, S.; Maldini, M.; Trost, K.; Nardini, M.; Azzini, E.; Foddai, M.S.; Giusti, A.M.; Mattivi, F.; Morelli, G.; Scaccini, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Nutraceutical improvement increases the protective activity of broccoli sprout juice in a human intestinal cell model of gut inflammation | Ferruzza, S.; Natella, F.; Ranaldi, G.; Murgia, C.; Rossi, C.; Trost, K.; Mattivi, F.; Nardini, M.; Maldini, M.; Giusti, A.; Moneta, E.; Scaccini, C.; Sambuy, Y.; Morelli, G.; Baima, S. | Articolo in rivista |
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile