Sfoglia per Autore Medina, K.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2002 Aroma variation in Tannat wines: effect of malolactic fermentation on ethyl lactate level and its enentiometric distribution Lloret, A.; Boido, D.; Lorenzo, D.; Medina, K.; Carrau, F.; Dellacassa, E.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2005 The role of Saccharomyces cerevisiae in the production of floral aromas in wines by monoterpene biosynthesis Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Carina Gaggero, S.; Moser, S.; Versini, G.; Henschke, P.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Identification of volatile precursors responsible of the eucalyptus aroma descriptor in red grapes and wines Farina, L.; Boido, E.; Carrau, F.; Medina, K.; Disegna, E.; Lorenzo, D.; Coniberti, A.; Versini, G.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 De novo synthesis of monoterpenes by Saccharomyces cerevisiae wine yeasts Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Gaggero, C.; Dellacassa, E.; Versini, G.; Henschke, P. Articolo in rivista
1-gen-2009 The effect of bacterial strain and aging on the secondary volatile metabolites produced during malolactic fermentation of Tannat red wine Boido, E.; Medina, F.; Medina, K.; Farina, L.; Carrau, F.; Versini, G.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2012 Estrategias analiticas para estudiar el perfil polifenólico de las uvas y vinos monovarietales de la variedad Vitis vinifera L. cv. Tannat Boido, E.; Fariña, L.; Medina, K.; Carrau, F.; Garcia Marino, M.; Rivas, J.C.; Escribano Bailón, M.T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Dellacassa, E. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile