Sfoglia per Autore Luciano, G.
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Stable isotope ratios of blood components and muscle to trace dietary changes in lambs
2013-01-01 Biondi, L.; D'Urso, M.G.; Vasta, V.; Luciano, G.; Scerra, M.; Priolo, A.; Ziller, L.; Bontempo, L.; Caparra, P.; Camin, F.
Variations in stable isotope ratios in lamb blood fractions following dietary changes: a preliminary study
2016-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Ziller, L.; Biondi, L.; D’Urso, M.G.; Vasta, V.; Luciano, G.
Changes in stable isotope ratios in PDO cheese related to the area of production and green forage availability: the case study of Pecorino Siciliano
2017-01-01 Valenti, B.; Biondi, L.; Campidonico, L.; Bontempo, L.; Luciano, G.; Di Paola, F.; Copani, V.; Ziller, L.; Camin, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | Stable isotope ratios of blood components and muscle to trace dietary changes in lambs | Biondi, L.; D'Urso, M.G.; Vasta, V.; Luciano, G.; Scerra, M.; Priolo, A.; Ziller, L.; Bontempo, L.; Caparra, P.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Variations in stable isotope ratios in lamb blood fractions following dietary changes: a preliminary study | Bontempo, L.; Camin, F.; Ziller, L.; Biondi, L.; D’Urso, M.G.; Vasta, V.; Luciano, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Changes in stable isotope ratios in PDO cheese related to the area of production and green forage availability: the case study of Pecorino Siciliano | Valenti, B.; Biondi, L.; Campidonico, L.; Bontempo, L.; Luciano, G.; Di Paola, F.; Copani, V.; Ziller, L.; Camin, F. | Articolo in rivista |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile