Sfoglia per Autore Iannotta, S.
Degradazione qualitativa di fragole e lamponi in post-raccolta
1999-01-01 Fadanelli, L.; Meroni, E.; Iannotta, S.; Boschetti, A.
Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese
2000-01-01 Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
PTR-MS una diagnostica ad altissima sensibilità (PPT) di volatili organici per applicazioni agroalimentari: senescenza di bacche
2000-01-01 Boschetti, A.; Biasioli, F.; van Obpergen, M.; Toccoli, T.; Iannotta, S.
Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino
2000-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G.
Applicazione di una nuova tecnica per l'analisi degli aromi di fragole e piccoli frutti
2001-01-01 Biasioli, F.; Boschetti, A.; Fadanelli, L.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry
2001-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Applicazione della tecnica PTR-MS per la qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande
2002-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Colato, L.; Iannotta, S.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Proton transfer reaction mass spectrometry: a new technique to assess post harvest quality of strawberries
2002-01-01 Biasioli, F.; Boschetti, A.; Jordan, A.; Toccoli, T.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Lindinger, W.
PTR-MS studies to assess and monitor fruit quality during preservation
2003-01-01 Boschetti, A.; Collini, L.; Fadanelli, L.; Groot, G.; Mon, G.; Raimondi, S.; Iannotta, S.
Food quality assessment by proton transfer reaction-mass spectrometry of volatile compounds
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Iannotta, S.; Märk, T.D.
A statistical approach for proton transfer reaction mass spectrometry (PTR-MS) data aimed at a qualification of fuits based on VOC emissions
2005-01-01 Barbon, D.; Weber, A.; Vescovi, M.; Tonini, A.; Boschetti, A.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Stoppa, G.
Characterization of agricultural processes in the growth and preservation of fruits by PTR-MS VOC monitoring
2005-01-01 Vescovi, M.; Weber, A.; Barbon, D.; Tonini, A.; Fadanelli, L.; Comai, M.; Stoppa, G.; Verucchi, R.; Boschetti, A.; Iannotta, S.
VOCs monitoring by PTR-MS as a method to assess agronomical procedures: the test case of golden delicious ripening
2005-01-01 Vescovi, M.; Weber, A.; Barbon, D.; Tonini, A.; Fadanelli, L.; Dorigoni, A.; Stoppa, G.; Verucchi, R.; Iannotta, S.; Boschetti, A.
Preservation of fruits: a study on apples based on monitoring VOCs by the novel proton transfer mass spectrometry method (PTR-MS)
2005-01-01 Boschetti, A.; Vescovi, M.; Barbon, D.; Tonini, A.; Weber, A.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Stoppa, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-1999 | Degradazione qualitativa di fragole e lamponi in post-raccolta | Fadanelli, L.; Meroni, E.; Iannotta, S.; Boschetti, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2000 | Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese | Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | PTR-MS una diagnostica ad altissima sensibilità (PPT) di volatili organici per applicazioni agroalimentari: senescenza di bacche | Boschetti, A.; Biasioli, F.; van Obpergen, M.; Toccoli, T.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Applicazione di una nuova tecnica per l'analisi degli aromi di fragole e piccoli frutti | Biasioli, F.; Boschetti, A.; Fadanelli, L.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Applicazione della tecnica PTR-MS per la qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Colato, L.; Iannotta, S.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Proton transfer reaction mass spectrometry: a new technique to assess post harvest quality of strawberries | Biasioli, F.; Boschetti, A.; Jordan, A.; Toccoli, T.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Lindinger, W. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | PTR-MS studies to assess and monitor fruit quality during preservation | Boschetti, A.; Collini, L.; Fadanelli, L.; Groot, G.; Mon, G.; Raimondi, S.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Food quality assessment by proton transfer reaction-mass spectrometry of volatile compounds | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Iannotta, S.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | A statistical approach for proton transfer reaction mass spectrometry (PTR-MS) data aimed at a qualification of fuits based on VOC emissions | Barbon, D.; Weber, A.; Vescovi, M.; Tonini, A.; Boschetti, A.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Characterization of agricultural processes in the growth and preservation of fruits by PTR-MS VOC monitoring | Vescovi, M.; Weber, A.; Barbon, D.; Tonini, A.; Fadanelli, L.; Comai, M.; Stoppa, G.; Verucchi, R.; Boschetti, A.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | VOCs monitoring by PTR-MS as a method to assess agronomical procedures: the test case of golden delicious ripening | Vescovi, M.; Weber, A.; Barbon, D.; Tonini, A.; Fadanelli, L.; Dorigoni, A.; Stoppa, G.; Verucchi, R.; Iannotta, S.; Boschetti, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2005 | Preservation of fruits: a study on apples based on monitoring VOCs by the novel proton transfer mass spectrometry method (PTR-MS) | Boschetti, A.; Vescovi, M.; Barbon, D.; Tonini, A.; Weber, A.; Iannotta, S.; Fadanelli, L.; Stoppa, G. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile