Sfoglia per Autore Gerbi, V.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1995 Prove di vinificazione con Saccharomyces cerevisiae in forma secca attiva dotati di diverso potere maloalcolico Tortia, C.; Gandini, A.; Gerbi, V.; Minati, J.L.; Zeppa, G.; Cavallo, R.; Grando, M.S. Articolo in rivista
1-gen-2012 Optimization of a method based on the simultaneous measurement of acoustic and mechanical properties of winegrape seeds for the determination of the ripening stage Torchio, F.; Giacosa, S.; Segade, S.R.; Mattivi, F.; Gerbi, V.; Rolle, L. Articolo in rivista
1-gen-2013 Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, F.; Perenzoni, D.; Río Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Using stable isotope ratio analysis to verify the authenticity of "Passito" wine Perini, M.; Torchio, F.; Rolle, L.; Marianella, R.M.; Di Martino, V.; Simoni, M.C.; Gerbi, V.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 H, C, and O stable isotope ratios of Passito wine Perini, M.; Rolle, L.; Franceschi, P.; Simoni, M.C.; Torchio, F.; Di Martino, V.; Marianella, R.M.; Gerbi, V.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 The diversity of tannins in Italian red wines: chemical and sensory characteristics Arapitsas, P.; Curioni, A.; Gambuti, A.; Gerbi, V.; Giacosa, S.; Marangon, M.; Mattivi, F.; Moio, L.; Parpinello, G.; Piombino, P.; Ricci, A.; Río Segade, S.; Rolle, L.; Simonato, B.; Tornielli, G.; Versari, A.; Vincenzi, S.; Ugliano, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Exploring olfactory–oral cross-modal interactions through sensory and chemical characteristics of Italian red wines Pittari, E.; Moio, L.; Arapitsas, P.; Curioni, A.; Gerbi, V.; Parpinello, G.P.; Ugliano, M.; Piombino, P. Articolo in rivista
1-gen-2020 Use of untargeted Liquid Chromatography–Mass Spectrometry metabolome to discriminate Italian monovarietal red wines, produced in their different terroirs Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Maragon, M.; Piombino, P.; Rolle, L.; Gerbi, V.; Versari, A.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 Diversity of Italian red wines: a study by enological parameters, color, and phenolic indices Giacosa, S.; Parpinello, G.P.; Rio Segade, S.; Ricci, A.; Paissoni, M.A.; Curioni, A.; Marangon, M.; Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Moio, L.; Piombino, P.; Ugliano, M.; Slaghenaufi, D.; Gerbi, V.; Versari, A.; Rolle, L. Articolo in rivista
1-gen-2021 Effetti delle interazioni multisensoriali sulla percezione del vino rosso: studio attraverso la caratterizzazione sensoriale e chimica di vini rossi italiani Piombino, P.; Pittari, E.; Arapitsas, P.; Curioni, A.; Gerbi, V.; Parpinello, G.P.; Ugliano, M.; Moio, M. Articolo in rivista
1-gen-2021 La diversità dei vini rossi: caratteristiche compositive di base, del colore e degli indici fenolici per descrivere la diversità dei vini rossi monovarietali italiani Giacosa, S.; Parpinello, G.P.; Rio Segade, S.; Ricci, A.; Paissoni, M.A.; Curioni, A.; Marangon, M.; Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Moio, L.; Piombino, P.; Ugliano, M.; Slaghenaufi, D.; Gerbi, V.; Versari, A.; Rolle, L. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile