Sfoglia per Autore Gasparini, P.
Il contenuto di carbonio delle foreste italiane: inventario nazionale delle foreste e dei serbatoi forestali di Carbonio INFC 2005: metodi e risultati dell'indagine integrativa
2013-01-01 Di Cosmo, L.; Frizzera, L.; Gasparini, P.; Gregori, E.; Morelli, S.; Paletto, A.; Pompei, E.; Presutti Saba, E.; Rizzo, M.; Rodeghiero, M.
Shape matters in sampling plant diversity: evidence from the field
2015-01-01 Bacaro, G.; Rocchini, D.; Diekmann, M.; Gasparini, P.; Gioria, M.; Maccherini, S.; Marcantonio, M.; Tordoni, E.; Amici, V.; Landi, S.; Torri, D.; Castello, M.; Altobelli, A.; Chiarucci, A.
Country Report: Italy. Cost Action non-native tree species for European forests
2016-01-01 Monteverdi, M.C.; Castaldi, C.; Ducci, F.; Cutino, I.; Proietti, R.; Gasparini, P.; La Porta, N.
Individual variation in PROP status, fungiform papillae density and responsiveness to taste stimuli in a large population sample
2017-01-01 Dinnella, C.; Monteleone, E.; Prescott, J.; Piochi, M.; Spinelli, S.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Gasparini, P.
Exploring influences on food choice in a large population sample: the Italian taste project
2017-01-01 Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Soil nitrogen explanatory factors across a range of forest ecosystems and climatic conditions in Italy
2018-01-01 Rodeghiero, M.; Vesterdal, L.; Marcolla, B.; Vescovo, L.; Aertsen, W.; Martinez, C.; Di Cosmo, L.; Gasparini, P.; Gianelle, D.
Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese
2020-01-01 Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M.P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | Il contenuto di carbonio delle foreste italiane: inventario nazionale delle foreste e dei serbatoi forestali di Carbonio INFC 2005: metodi e risultati dell'indagine integrativa | Di Cosmo, L.; Frizzera, L.; Gasparini, P.; Gregori, E.; Morelli, S.; Paletto, A.; Pompei, E.; Presutti Saba, E.; Rizzo, M.; Rodeghiero, M. | Curatela | |
1-gen-2015 | Shape matters in sampling plant diversity: evidence from the field | Bacaro, G.; Rocchini, D.; Diekmann, M.; Gasparini, P.; Gioria, M.; Maccherini, S.; Marcantonio, M.; Tordoni, E.; Amici, V.; Landi, S.; Torri, D.; Castello, M.; Altobelli, A.; Chiarucci, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Country Report: Italy. Cost Action non-native tree species for European forests | Monteverdi, M.C.; Castaldi, C.; Ducci, F.; Cutino, I.; Proietti, R.; Gasparini, P.; La Porta, N. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2017 | Individual variation in PROP status, fungiform papillae density and responsiveness to taste stimuli in a large population sample | Dinnella, C.; Monteleone, E.; Prescott, J.; Piochi, M.; Spinelli, S.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Gasparini, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | Exploring influences on food choice in a large population sample: the Italian taste project | Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Soil nitrogen explanatory factors across a range of forest ecosystems and climatic conditions in Italy | Rodeghiero, M.; Vesterdal, L.; Marcolla, B.; Vescovo, L.; Aertsen, W.; Martinez, C.; Di Cosmo, L.; Gasparini, P.; Gianelle, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese | Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M.P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile