Sfoglia per Autore Finato, F.
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Variation of some fermentative sulfur compounds in Italian "Millesime" classic sparkling wines during aging and storage on lees
2010-01-01 Fedrizzi, B.; Magno, F.; Finato, F.; Versini, G.
Sulfur compounds in still and sparkling wines and in Grappa: analytical and technological aspects
2011-01-01 Fedrizzi, B.; Versini, G.; Ferrarini, R.; Finato, F.; Nicolini, G.; Magno, F.
δ 18O/16O ratio changes due to innovative wine dealcoholization approaches
2011-07-22 Ferrarini, R.; Nicolis, E.; Bocca, E.; Finato, F.; Casarotti, E.; Barbieri, P.; Fedrizzi, B.
Effects of noble rot on must composition and aroma profile of Amarone wine produced by the traditional grape withering protocol
2012-01-01 Tosi, E.; Fedrizzi, B.; Azzolini, M.; Finato, F.; Simonato, B.; Zapparoli, G.
Stable isotope ratios and aroma profile changes induced due to innovative wine dealcoholisation approaches
2014-01-01 Fedrizzi, B.; Nicolis, E.; Camin, F.; Bocca, E.; Carbognin, C.; Scholz, M.U.; Barbieri, P.; Finato, F.; Ferrarini, R.
Creazione e gestione di una banca dati isotopica dei vini italiani di tipo privatistico
2019-01-01 Guardini, K.; Perini, M.; Pianezze, S.; Finato, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2010 | Variation of some fermentative sulfur compounds in Italian "Millesime" classic sparkling wines during aging and storage on lees | Fedrizzi, B.; Magno, F.; Finato, F.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Sulfur compounds in still and sparkling wines and in Grappa: analytical and technological aspects | Fedrizzi, B.; Versini, G.; Ferrarini, R.; Finato, F.; Nicolini, G.; Magno, F. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
22-lug-2011 | δ 18O/16O ratio changes due to innovative wine dealcoholization approaches | Ferrarini, R.; Nicolis, E.; Bocca, E.; Finato, F.; Casarotti, E.; Barbieri, P.; Fedrizzi, B. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Effects of noble rot on must composition and aroma profile of Amarone wine produced by the traditional grape withering protocol | Tosi, E.; Fedrizzi, B.; Azzolini, M.; Finato, F.; Simonato, B.; Zapparoli, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Stable isotope ratios and aroma profile changes induced due to innovative wine dealcoholisation approaches | Fedrizzi, B.; Nicolis, E.; Camin, F.; Bocca, E.; Carbognin, C.; Scholz, M.U.; Barbieri, P.; Finato, F.; Ferrarini, R. | Abstract in rivista | |
1-gen-2019 | Creazione e gestione di una banca dati isotopica dei vini italiani di tipo privatistico | Guardini, K.; Perini, M.; Pianezze, S.; Finato, F. | Abstract in Atti di convegno |
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile