Sfoglia per Autore Falchero, L.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Rapid and noninvasive quality control of anhydrous milk fat by PTR-MS: The effect of storage time and packaging Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Cappellin, L.; Fontana, M.; Somenzi, M.; Falchero, L.; Arveda, M.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 The good, the bad and the aged: predicting sensory quality of anhydrous milk fat by PTR/SRI-Tof-MS analysis and data mining Pedrotti, M.; Khomenko, I.; Fontana, N.; Somenzi, M.; Falchero, L.; Arveda, M.; Cappellin, L.; Fogliano, V.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Application of conventional and rapid analytical strategies for hazelnut volatilome characterization Mazzucotelli, M.; Franceschi, P.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Betta, E.; Gabetti, E.; Falchero, L.; Cavallero, A.; Aprea, E. -
1-gen-2023 Combining direct-injection mass spectrometric and chromatographic techniques to investigate hazelnut volatilome evolution during roasting Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Betta, E.; Gabetti, E.; Falchero, L.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Investigating hazelnut roasting with a multi-analytical technique approach Mazzucotelli, M.; Khomenko, I.; Farneti, B.; Betta, E.; Gabetti, E.; Falchero, L.; Cavallero, A.; Aprea, E.; Biasioli, F. -
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile