Sfoglia per Autore Di Gerlando, Rosalia

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Transformation of raw ewes' milk applying “Grana” type pressed cheese technology: development of extra-hard “Gran Ovino” cheese Gaglio, R.; Todaro, M.; Scatassa, M.L.; Franciosi, E.; Corona, O.; Mancuso, I.; Di Gerlando, R.; Cardamone, C.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2020 Evolution of indigenous starter microorganisms and physicochemical parameters in spontaneously fermented beef, horse, wild boar and pork salamis produced under controlled conditions Settanni, L.; Barbaccia, P.; Bonanno, A.; Ponte, M.; Di Gerlando, R.; Franciosi, E.; Di Grigoli, A.; Gaglio, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Polyphasic characterization of microbiota of “Mastredda”, a traditional wooden tool used during the production of PDO Provola dei Nebrodi cheese Busetta, G.; Garofalo, G.; Mangione, G.; Botta, L.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Licitra, G.; Scatassa, M.L.; Gaglio, R.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2021 In-depth investigation of the safety of wooden shelves used for traditional cheese ripening Settanni, L.; Busetta, G.; Puccio, V.; Licitra, G.; Franciosi, E.; Botta, L.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Gaglio, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 Microbiological analysis and metagenomic profiling of the bacterial community of an anthropogenic soil modified from typic haploxererts Barbaccia, P.; Dazzi, C.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Settanni, L.; Lo Papa, G. Articolo in rivista
23-mar-2023 Effect of commission implementing regulation (EU) 2020/1319 on the bacterial composition of PDO Provola dei Nebrodi cheese Busetta, G.; Gaglio, R.; Mangione, G.; Garofalo, G.; Franciosi, E.; Gannuscio, R.; Caccamo, M.; Todaro, M.; Di Gerlando, R.; Settanni, L.; Licitra, G. -
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