Sfoglia per Autore Dellacassa, E.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 40
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1999 Updating of varietal aroma components in wines Versini, G.; Carlin, S.; Nicolini, G.; Dellacassa, E.; Carrau, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1999 Metodi chimici, ampelometrici e molecolari per l'identificazione del Moscatel miel dell'Uruguay come Moscato giallo italiano Versini, G.; Grando, M.S.; Dellacassa, E.; Carrau, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Improved control of the authenticity and geographic origin of grape products using stable multi-isotopic analyses Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Carrau, F.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Aroma variation in Tannat wines: effect of malolactic fermentation on ethyl lactate level and its enentiometric distribution Lloret, A.; Boido, D.; Lorenzo, D.; Medina, K.; Carrau, F.; Dellacassa, E.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2003 Aroma composition of Vitis vinifera cv.Tannat: the typical red wine from Uruguay Boido, E.; Lloret, A.; Medina, F.; Farina, L.; Carrau, F.; Versini, G.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2004 Approaches to Uruguayan distillates aroma: contribution of some aromatic compounds to the primary aroma in samples of three varietal marc distillates or grappas Dellacassa, E.; Etcheverry, B.; Moyna, P.; Moser, S.; Versini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2005 The role of Saccharomyces cerevisiae in the production of floral aromas in wines by monoterpene biosynthesis Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Carina Gaggero, S.; Moser, S.; Versini, G.; Henschke, P.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Identification of volatile precursors responsible of the eucalyptus aroma descriptor in red grapes and wines Farina, L.; Boido, E.; Carrau, F.; Medina, K.; Disegna, E.; Lorenzo, D.; Coniberti, A.; Versini, G.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Cambios ocurridos en los compuestos terpénicos quirales durante la crianza en botella de vinos moscatel miel Farina, L.; Lorenzo, D.; Capra, A.; Boido, E.; Carrau, F.; Versini, G.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Stable isotope analysis in grape products: C-based internal standardisation methods to improve the detection of some adulterations Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Terpene compounds as possible precursors of 1.8-cineole in red grapes and wines Farina, L.; Boido, E.; Carrau, F.; Versini, G.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2005 De novo synthesis of monoterpenes by Saccharomyces cerevisiae wine yeasts Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Gaggero, C.; Dellacassa, E.; Versini, G.; Henschke, P. Articolo in rivista
1-gen-2006 Stable isotope analysis in grape products: 13C-based internal standardisation methods to improve the detection of some types of adulterations Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2008 Analysis of aroma compounds in wine Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2009 The effect of bacterial strain and aging on the secondary volatile metabolites produced during malolactic fermentation of Tannat red wine Boido, E.; Medina, F.; Medina, K.; Farina, L.; Carrau, F.; Versini, G.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2012 Estrategias analiticas para estudiar el perfil polifenólico de las uvas y vinos monovarietales de la variedad Vitis vinifera L. cv. Tannat Boido, E.; Fariña, L.; Medina, K.; Carrau, F.; Garcia Marino, M.; Rivas, J.C.; Escribano Bailón, M.T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Dellacassa, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 A new comprehensive method for simple phenols in wine, vinegar and spirit using SPE/UHPLC/high resolution tandem mass spectrometry Barnaba, C.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Identification and quantification of 56 targeted phenols in wines, spirits, and vinegars by online solid-phase extraction - ultrahigh-performance liquid chromatography - quadrupole-orbitrap mass spectrometry Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2016 First identification of glycosylphenols in Apulian Italian wines Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Detección instrumental de defectos específicos para bebidas destiladas y mieles por Cromatografía de Gases-Olfatometría (GC-O) Moser, S.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Bonini, A.; Arrieta, Y.; Godoy, A.; Boido, E.; Carrau, F.; Fariña, L.; Dellacassa, E. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 1 a 20 di 40
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile