Sfoglia per Autore Cliceri, D.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2017 Exploring influences on food choice in a large population sample: the Italian taste project Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F. -
1-gen-2022 Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2022 Relationships between intensity and liking for chemosensory stimuli in food models: a large-scale consumer segmentation Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Charles, M.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Spinelli, S.; Pagliarini, E.; Laureati, M.; Torri, L.; Bendini, A.; Toschi, T.G.; Sinesio, F.; Predieri, S.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2023 Sensory acuity for alarming oral sensations associates with specific networks of salivary bacteria and dietary intakes Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Contribution of volatile organic compounds to multifloral honey flavor Aprea, E.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F. -
1-gen-2023 Developing and applying post-harvest technological solutions for reducing food loss and waste along the EU supply chain: our contribution to the SISTERS project Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Biasioli, F. -
1-gen-2023 Intrinsic and extrinsic factors driving the adoption of eco-friendly food packaging among European consumers Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. -
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile