Sfoglia per Autore Cliceri, D.
Exploring influences on food choice in a large population sample: the Italian taste project
2017-01-01 Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino
2022-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F.
Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging
2022-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali
2022-01-01 Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F.
Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano
2022-01-01 Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Relationships between intensity and liking for chemosensory stimuli in food models: a large-scale consumer segmentation
2022-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Charles, M.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Spinelli, S.; Pagliarini, E.; Laureati, M.; Torri, L.; Bendini, A.; Toschi, T.G.; Sinesio, F.; Predieri, S.; Gasperi, F.
Sensory acuity for alarming oral sensations associates with specific networks of salivary bacteria and dietary intakes
2023-01-01 Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release
2023-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Contribution of volatile organic compounds to multifloral honey flavor
2023-01-01 Aprea, E.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F.
Developing and applying post-harvest technological solutions for reducing food loss and waste along the EU supply chain: our contribution to the SISTERS project
2023-01-01 Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Intrinsic and extrinsic factors driving the adoption of eco-friendly food packaging among European consumers
2023-01-01 Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2017 | Exploring influences on food choice in a large population sample: the Italian taste project | Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Valorizzazione sensoriale a supporto della sostenibilita’: il caso studio del miele millefiori trentino | Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Marcazzan, G.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging | Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Combinare gli alimenti, combinare gli strumenti: studiare l’elaborazione temporale di alimenti composti con l’utilizzo simultaneo di metodi sensoriali e strumentali | Gonzalez Estanol, K.; Khomenko, I.; Fontova-Cerda, M.; Cliceri, D.; Stieger, M.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2022 | Validazione dell’Adult Picky Eating Questionnaire per il contesto italiano | Menghi, L.; Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Zampini, M.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2022 | Relationships between intensity and liking for chemosensory stimuli in food models: a large-scale consumer segmentation | Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Charles, M.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Spinelli, S.; Pagliarini, E.; Laureati, M.; Torri, L.; Bendini, A.; Toschi, T.G.; Sinesio, F.; Predieri, S.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2023 | Sensory acuity for alarming oral sensations associates with specific networks of salivary bacteria and dietary intakes | Menghi, L.; Cliceri, D.; Fava, F.; Pindo, M.; Gaudioso, G.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2023 | Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release | Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2023 | Contribution of volatile organic compounds to multifloral honey flavor | Aprea, E.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F. | - | |
1-gen-2023 | Developing and applying post-harvest technological solutions for reducing food loss and waste along the EU supply chain: our contribution to the SISTERS project | Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2023 | Intrinsic and extrinsic factors driving the adoption of eco-friendly food packaging among European consumers | Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile