Sfoglia per Autore Ciman, G. M.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Membrane contactor process to reduce ethanol in wine: volatile compounds and stable isotope ratios changes Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Cugini, L.; Gostoli, C.; Simoni, M.C.; Camin, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 Effetti sui rapporti degli isotopi stabili dei vini Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Cugini, L.; Lonardi, F.; Bonetti, L.; Paolini, M.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 Variation of oxygen isotopic ratio during wine dealcoholization by membrane contactors: Experiments and modelling Ferrarini, R.; Ciman, G.M.; Camin, F.; Bandini, S.; Gostoli, C. Articolo in rivista
1-gen-2021 Not just shrivelling: time-series profiling of the biochemical changes in Corvina (Vitis vinifera L.) berries subjected to post-harvest withering Degu, A.; Wong, D.C.J.; Ciman, G.M.; Lonardi, F.; Mattivi, F.; Fait, A. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile