Sfoglia per Autore Celotti, E.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2005 Considerazioni sulle potenziali qualità enologiche e sensoriali delle vecchie varietà venete a bacca nera Soligo, S.; Coletti, M.; Stocco, A.; Michelet, E.; Versini, G.; Mattivi, F.; Dalla Serra, A.; Celotti, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2017 In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Roman, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening Roman, T.; Malossini, U.; Tonidandel, L.; Celotti, E.; Larcher, R.; Bottura, M.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments Román, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Celotti, E.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2019 Evaluation of the eficacy of power ultrasounds on the prefermentative extraction in white grapes Roman, T.; Bellantuono, E.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Porro, D.; Guzzon, R.; Larcher, R.; Celotti, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Indagini sugli effetti del trattamento con ultrasuoni sui precursori tiolici delle uve Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Investigations of the effects of ultrasound on thiol precursors of grapes ROMAN VILLEGAS, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Celotti, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 High power ultrasound treatments of red young wines: effect on anthocyanins and phenolic stability indices Celotti, E.; Stante, S.; Ferraretto, P.; Roman, T.; Nicolini, G.; Natolino, A. Articolo in rivista
1-gen-2020 Ripening effect on the concentration of polyfunctional thiol precursors in 'Gewürztraminer' Nicolini, G.; Tonidandel, L.; Barbero, A.; Paolini, M.; Celotti, E.; Bottura, M.; Roman, T. Articolo in rivista
1-gen-2020 Precursori dei tioli varietali durante la maturazione e la pressatura delle uve del Traminer aromatico Nicolini, G.; Roman, T.; Bottura, M.; Paolini, M.; Barbero, A.; Gasperi, C.A.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 La tecnologia ad ultrasuoni per il trattamento del pigiato di uve bianche Celotti, E.; Ferraretto, P.; Bellantuono, E.; Nicolini, G.; Roman, T. Articolo in rivista
1-gen-2021 Study to optimize the effectiveness of Copper treatments for a low impact viticulture Mian, G.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Innovazioni con la tecnologia degli ultrasuoni Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Innovation in red winemaking process by ultrasound technology Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Nicolini, G.; Celotti, E. Articolo in rivista
1-gen-2022 Influence of protein stabilization with aspergillopepsin I on wine aroma composition Gallo, A.; Paolini, M.; Tonidandel, L.; Leonardelli, A.; Barbero, A.; Celotti, E.; Natolino, A.; Schneider, R.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
1-gen-2022 A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals Sadeghian, F.; Mian, G.; Comuzzo, P.; Iacumin, L.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Trioli, G.; Torraco, N.P.; Celotti, E. -
1-gen-2023 Sostenibilità nel trattamento dei vini: possibilità offerte dagli estratti proteici di lievito (EPL) e dagli ultrasuoni di potenza (HPUS) Celotti, E.; Natolino, A.; Roman Villegas, T.; Gallo, A. -
1-gen-2023 Technologies for enhancing the aromatic potential of Malvasia grapes Celotti, E.; Damijanic, K.; Staver, M.; Moscarda, M.; Nicolini, G.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Natolino, A. -
1-gen-2023 Preliminary studies on the combined effect of ultrasound and aspergillopepsins I on the protein instability indices of Gewürztraminer wine Roman Villegas, T.; Natolino, A.; Gallo, A.; Celotti, E. -
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