Sfoglia per Autore Caretta, A.
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Rapid and direct analysis of coffee beans (green and roasted) and online monitoring of coffee roasting by SIFT-MS: focus on volatile aldehydes
2018-01-01 Khomenko, I.; Caretta, A.; Lonzarich, V.; Biasioli, F.; Navarini, L.
Exploring the inter-individual variability in flavor release: preliminary results
2019-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction
2020-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2018 | Rapid and direct analysis of coffee beans (green and roasted) and online monitoring of coffee roasting by SIFT-MS: focus on volatile aldehydes | Khomenko, I.; Caretta, A.; Lonzarich, V.; Biasioli, F.; Navarini, L. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | Exploring the inter-individual variability in flavor release: preliminary results | Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction | Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno |
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile