Sfoglia per Autore Cantini, C.
Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect
2005-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.
Monitoraggio dello stato di ossidazione dell'olio di oliva con la tecnica PTR-MS
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Sani, G.; Cantini, C.
Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Misura dei prodotti secondari di ossidazione nello spazio di testa di olio di oliva tramite Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry
2007-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.
Proprietà organolettiche di oli extravergini monovarietali prodotti con diversa velocità del frangitore meccanico
2007-01-01 Cantini, C.; Sani, G.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Monitoraggio in linea dello spazio di testa di oli di oliva tramite proton transfer reaction-mass spectrometry
2008-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva
2010-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.
Monovariety olive oils from Tuscany: chemical and sensory profiling
2011-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.
Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana
2012-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Mazzanti, ; Märk, T.D.
Expert panel assessment of 57 monocultivar olive oils produced from the Tuscan germplasm
2012-01-01 Cantini, C.; Sani, G.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.
Determination of bitterness of extra virgin olive oils by amperometric detection
2016-01-01 Morozova, K.; Aprea, E.; Cantini, C.; Migliorini, M.; Gasperi, F.; Scampicchio, M.
Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS
2017-01-01 Aprea, E.; Sani, G.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Cantini, C.
HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm
2018-01-01 Aprea, E.; Cantini, C.; Sani, G.; Betta, E.; Gasperi, F.
Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC‐MS
2018-01-01 Aprea, E.; Gasperi, F.; Betta, E.; Sani, G.; Cantini, C.
Volatile profiles of Italian monocultivar EVOOs during 12 months of storage: different trends associated to polyphenols and fatty acids content
2019-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Cantini, C.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2005 | Advanced oxidation in olive oil: monitoring of secondary reaction products and detection of rancid defect | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Monitoraggio dello stato di ossidazione dell'olio di oliva con la tecnica PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.; Sani, G.; Cantini, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) headspace analysis for rapid detection of oxidative alteration of olive oil | Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Misura dei prodotti secondari di ossidazione nello spazio di testa di olio di oliva tramite Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2007 | Proprietà organolettiche di oli extravergini monovarietali prodotti con diversa velocità del frangitore meccanico | Cantini, C.; Sani, G.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Monitoraggio in linea dello spazio di testa di oli di oliva tramite proton transfer reaction-mass spectrometry | Aprea, E.; Biasioli, F.; Sani, G.; Cantini, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva | Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | Monovariety olive oils from Tuscany: chemical and sensory profiling | Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana | Aprea, E.; Biasioli, F.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Mazzanti, ; Märk, T.D. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2012 | Expert panel assessment of 57 monocultivar olive oils produced from the Tuscan germplasm | Cantini, C.; Sani, G.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Determination of bitterness of extra virgin olive oils by amperometric detection | Morozova, K.; Aprea, E.; Cantini, C.; Migliorini, M.; Gasperi, F.; Scampicchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS | Aprea, E.; Sani, G.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Cantini, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm | Aprea, E.; Cantini, C.; Sani, G.; Betta, E.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Variability in volatile compounds from lipoxygenase pathway in extra virgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by quantitative SPME/GC‐MS | Aprea, E.; Gasperi, F.; Betta, E.; Sani, G.; Cantini, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Volatile profiles of Italian monocultivar EVOOs during 12 months of storage: different trends associated to polyphenols and fatty acids content | Aprea, E.; Betta, E.; Cantini, C.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile