Sfoglia per Autore Boscaini, E.
Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino
2000-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G.
Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese
2000-01-01 Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry
2001-01-01 Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S.
Misure della componente volatile di prodotti agroalimentari tramite proton transfer reaction MS
2002-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Applicabilità del PTR-MS alla qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande
2002-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Applicazione della tecnica PTR-MS per la qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande
2002-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Colato, L.; Iannotta, S.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Misure di volatili organici con il PTR-MS: caratteristiche ed esempi applicativi
2002-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Paradisi, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS)
2002-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Discriminant analysis on PTR-MS spectra of strawberry selection
2002-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Headspace of Grana Trentino cheese measured by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Proton transfer reaction-mass spectometry: features and applications
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Proton transfer reaction-mass spectrometry: applicazioni agroalimentari
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Mott, D.; Fasoli, S.; Stoppa, G.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Measurement of headspace concentrations by PTR-MS
2003-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese
2003-01-01 Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D.
Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Proton transfer reaction-mass spectrometry: una nuova tecnica per la valutazione degli aromi delle fragole
2004-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Quantificazione di composti volatili in matrici complesse da misure di spazio di testa: acetaldeide in formaggio
2004-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2000 | Comparazione tra l'analisi PTR-MS e l'analisi sensoriale classica nella valutazione del profilo aromatico di mozzarelle di latte vaccino | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Iannotta, S.; Gallerani, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Agroindustrial application of the PTR-MS technique: senescence of berries and characterisation of mozzarella cheese | Boscaini, E.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Gallerani, G.; Gasperi, F.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | The mozzarella cheese flavour profile: a comparison between judge panel analysis and proton transfer reaction mass spectrometry | Gasperi, F.; Gallerani, G.; Boschetti, A.; Biasioli, F.; Monetti, A.; Boscaini, E.; Alfons, J.; Lindinger, W.; Iannotta, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | Misure della componente volatile di prodotti agroalimentari tramite proton transfer reaction MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Applicabilità del PTR-MS alla qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Applicazione della tecnica PTR-MS per la qualificazione dei processi di pastorizzazione delle bevande | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Colato, L.; Iannotta, S.; Boschetti, A.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Misure di volatili organici con il PTR-MS: caratteristiche ed esempi applicativi | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Paradisi, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Poster | |
1-gen-2002 | Analysis of food related volatile organic compounds by proton transfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2002 | Discriminant analysis on PTR-MS spectra of strawberry selection | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Headspace of Grana Trentino cheese measured by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Rapid determination of acetaldehyde in cheese by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Proton transfer reaction-mass spectometry: features and applications | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Proton transfer reaction-mass spectrometry: applicazioni agroalimentari | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Trentingrana cheese: sensory profiling and PTR-MS analysis of volatiles emissions | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Mott, D.; Fasoli, S.; Stoppa, G.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Measurement of headspace concentrations by PTR-MS | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese | Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice, a case study | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Colato, L.; Boscaini, E.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Proton transfer reaction-mass spectrometry: una nuova tecnica per la valutazione degli aromi delle fragole | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Quantificazione di composti volatili in matrici complesse da misure di spazio di testa: acetaldeide in formaggio | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Contributo in Atti di convegno |
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