Sfoglia per Autore Bittante, G.

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 Application of fundamental principles of sensory analysis to support the quality control of PDO products based on expert panel evaluations Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Biasioli, F.; Bittante, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Il sistema di controllo della qualità sensoriale del Trentingrana Endrizzi, I.; Fabris, A.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Merz, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2011 Monitoring of sensory attributes used in the quality payment system of Trentingrana cheese Bittante, G.; Cologna, N.; Cecchinato, A.; De Marchi, M.; Penasa, M.; Tiezzi, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Volatile Organic Compounds: key factors of the perceived quality in cheese Bergamaschi, M.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The effect of animal functional traits on volatile organic compound profile of model cheeses obtained from milk of individual cows Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Penasa, M.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Strumenti innovativi per lo studio delle relazioni tra profili aromatici dei formaggi e fattori legati all’animale e alla gestione aziendale Aprea, E.; Bergamaschi, M.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Romano, A.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Effects of dairy system, herd within dairy system, and individual cow characteristics on the volatile organic compound profile of ripened model cheeses Bergamaschi, M.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry: a high-throughput and innovative method to study the influence of dairy system and cow characteristics on the volatile compound fingerprint of cheeses Bergamaschi, M.; Biasioli, F.; Cappellin, L.; Cipolat Gotet, C.; Cornu, A.; Gasperi, F.; Martin, B.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2016 Lactobacillus brevis FEM 1874 for the development of GABA-enriched cheese Carafa, I.; Perghem, V.; Nardin, T.; Larcher, R.; Stanton, C.; Bittante, G.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. Abstract in rivista
1-gen-2016 From cow to cheese: genetic parameters of the flavour fingerprint of cheese investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Martin, B.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2017 Formaggio: così genetica, tipo di allevamento e alimentazione influenzano l'aroma Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Bittante, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Utilization of Streptococcus thermophilus 84C and Lactobacillus brevis DSM 32386 as promising strains for production of GABA-enriched cheese Carafa, I.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bittante, G.; Stocco, G.; Tuohy, K.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 L’alimentazione di vacche da latte in alpeggio migliora il microbiota di latte e formaggio Carafa, I.; Castro Navarro, I.; Saha, S.; Bittante, G.; Tuohy, K.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Effects of summer transhumance of dairy cows to alpine pastures on milk composition and cheese yield Saha, S.; Amalfitano, N.; Franciosi, E.; Carafa, I.; Tagliapietra, F.; Bittante, G.; Gallo, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Composition and evolution of ruminal fluid microbiota changes when cattle are moved from a permanent valley-farm to a temporary highland farm Carafa, I.; Bittante, G.; Tuohy, K.; Franciosi, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter and non-starter cultures for the production of Traditional Mountain cheese Carafa, I.; Stocco, G.; Franceschi, P.; Summer, A.; Tuohy, K.M.; Bittante, G.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2019 Production of conjugated linoleic acid (CLA): effect of inulin on microbial composition and CLA concentration in a human intestinal model Carafa, I.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Bittante, G.; Franciosi, E.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Production of naturally γ-aminobutyric acid-enriched cheese using the dairy strains Streptococcus thermophilus 84C and Lactobacillus brevis DSM 32386 Carafa, I.; Stocco, G.; Nardin, T.; Larcher, R.; Bittante, G.; Tuohy, K.M.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Rapid profiling of the volatilome of cooked meat by PTR-ToF-MS: underlying latent explanatory factors Bittante, G.; Ni, Q.; Khomenko, I.; Gallo, L.; Biasioli, F. Articolo in rivista
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