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From cow to cheese: genetic parameters of the flavour fingerprint of cheese investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS)
2016-01-01 Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Martin, B.; Bittante, G.
Formaggio: così genetica, tipo di allevamento e alimentazione influenzano l'aroma
2017-01-01 Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Bittante, G.
The volatile organic compound profile of ripened cheese is influenced by crude protein shortage and conjugated linoleic acid supplementation in the cow’s diet
2020-01-01 Ni, Q.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Tagliapietra, F.; Schiavon, S.; Bittante, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2016 | From cow to cheese: genetic parameters of the flavour fingerprint of cheese investigated by direct-injection mass spectrometry (PTR-ToF-MS) | Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Martin, B.; Bittante, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Formaggio: così genetica, tipo di allevamento e alimentazione influenzano l'aroma | Bergamaschi, M.; Cecchinato, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Bittante, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | The volatile organic compound profile of ripened cheese is influenced by crude protein shortage and conjugated linoleic acid supplementation in the cow’s diet | Ni, Q.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Tagliapietra, F.; Schiavon, S.; Bittante, G. | Articolo in rivista |
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