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Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis
2012-01-01 Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori
2012-01-01 Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè
2014-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods
2014-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Dynamism of coffee aroma perception: a study combining real-time sensory and instrumental techniques
2015-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F.
Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis
2015-01-01 Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2012 | Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis | Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2012 | La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori | Romano, A.; Cappellin, L.; Aprea, E.; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Dynamism of coffee aroma perception: a study combining real-time sensory and instrumental techniques | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Biasioli, F.; Navarini, L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Understanding flavour perception of espresso coffee by the combination of a dynamic sensory method and in-vivo nosespace analysis | Charles, M.C.; Romano, A.; Yener, S.; Barnabà, M.; Navarini, L.; Märk, T.D.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista |
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