Sfoglia per Autore Alfonzo, Antonio

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. Articolo in rivista
16-ott-2022 Influence of indigenous Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae from sugar-rich substrates on the aromatic composition of loquat beer Pirrone, A.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Todaro, A.; Farina, V.; Tinebra, I.; Guzzon, R.; Badalamenti, N.; Maggio, A.; Gaglio, R.; Settanni, L.; Bruno, M.; Moschetti, G.; Alfonzo, A.; Francesca, N. -
1-gen-2023 Rubus idaeus by-products: sustainable improvement of the antioxidant value of sourdough bread by a new end-use of exhausted seeds still containing bioactive compounds Gaglio, R.; La Rosa, L.; Serio, G.; Mannino, G.; Alfonzo, A.; Franciosi, E.; Settanni, L.; Gentile, C. -
1-gen-2023 A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer Francesca, N.; Pirrone, A.; Gugino, I.; Prestianni, R.; Naselli, V.; Settanni, L.; Todaro, A.; Guzzon, R.; Maggio, A.; Porrello, A.; Bruno, M.; Farina, V.; Passafiume, R.; Alfonzo, A.; Moschetti, G.; Gaglio, R. -
16-gen-2024 The wooden shelf surface and cheese rind mutually exchange microbiota during the traditional ripening process Busetta, G.; Garofalo, G.; Claps, S.; Sardina, M.T.; Franciosi, E.; Alfonzo, A.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.; Gaglio, R. -
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