Sfoglia per Autore Álvarez-Fernández, M. A.
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Quantitative profiling of tryptophan related compounds produced by Saccharomyces and non-Saccharomyces strains of yeast
2017-01-01 Álvarez-Fernández, M.A.; Arapitsas, P.; Fernández-Cruz, E.; García-Parrilla, M.C.; Troncoso, A.M.; Vrhovsek, U.
Modulating wine aromatic amino acid catabolites by using Torulaspora delbrueckii in sequentially inoculated fermentations or Saccharomyces cerevisiae alone
2020-01-01 Álvarez-Fernández, M.A.; Carafa, I.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2017 | Quantitative profiling of tryptophan related compounds produced by Saccharomyces and non-Saccharomyces strains of yeast | Álvarez-Fernández, M.A.; Arapitsas, P.; Fernández-Cruz, E.; García-Parrilla, M.C.; Troncoso, A.M.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Modulating wine aromatic amino acid catabolites by using Torulaspora delbrueckii in sequentially inoculated fermentations or Saccharomyces cerevisiae alone | Álvarez-Fernández, M.A.; Carafa, I.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P. | Articolo in rivista |
Mostrati risultati da 1 a 2 di 2
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile