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Carbohydrate determination in honey samples by ion chromatography-mass spectrometry (HPAEC-MS)
2020-01-01 Tedesco, R.; Barbaro, E.; Zangrando, R.; Rizzoli, A.; Malagnini, V.; Gambaro, A.; Fontana, P.; Capodaglio, G.
Honey quality in the Alpine ecosystem area
2021-04-20 Tedesco, R.
Characterization of botanical origin of Italian honey by carbohydrate composition and Volatile Organic Compounds (VOCs)
2022-08-13 Tedesco, R.; Scalabrin, E.; Malagnini, V.; Strojnik, L.; Ogrinc, N.; Capodaglio, G.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2020 | Carbohydrate determination in honey samples by ion chromatography-mass spectrometry (HPAEC-MS) | Tedesco, R.; Barbaro, E.; Zangrando, R.; Rizzoli, A.; Malagnini, V.; Gambaro, A.; Fontana, P.; Capodaglio, G. | Articolo in rivista | |
20-apr-2021 | Honey quality in the Alpine ecosystem area | Tedesco, R. | Doctoral Thesis | |
13-ago-2022 | Characterization of botanical origin of Italian honey by carbohydrate composition and Volatile Organic Compounds (VOCs) | Tedesco, R.; Scalabrin, E.; Malagnini, V.; Strojnik, L.; Ogrinc, N.; Capodaglio, G. | - |
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