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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Camin, F.; Pianezze, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Stable isotope ratio analysis for authentication of chitosan Perini, M.; Nardin, T.; Venturelli, M.; Pianezze, S.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Creazione e gestione di una banca dati isotopica dei vini italiani di tipo privatistico Guardini, K.; Perini, M.; Pianezze, S.; Finato, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 GC-IRMS technique sniffs out aroma frauds Strojnik, L.; Hladnik, J.; Weber, N.; Koron, D.; Stopar, M.; Zlatič, E.; Kokalj, D.; Naglič Gril, M.; Grebenc, T.; Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F.; Ogrinc, N. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Stable isotopes and elemental profiles for botanic and geographic characterisation of gum arabic Nardin, T.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Pianezze, S.; Ferrari, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Using stable isotope databases for authenticity assessment of commercial flavoured products Strojnik, L.; Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F.; Ogrinc, N. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Characterisation and geographical traceability of Italian goji berries Bertoldi, D.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Perini, M.; Barbero, A.; Pianezze, S.; Montesano, D. Articolo in rivista
1-gen-2019 C and H stable isotope ratio analysis using solid-phase microextraction and gas chromatography-isotope ratio mass spectrometry for vanillin authentication Perini, M.; Pianezze, S.; Strojnik, L.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 The use of stable isotopes and elemental profiles in the botanical and geographical characterization of the arabic gum Larcher, R.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Pianezze, S.; Roman, T.; Nardin, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Characterization of pharmaceuticals, cosmetics, and supplements using Stable Isotope Ratio Analysis Perini, M.; Pianezze, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Espectrometría de masa de isótopos estables (ISMS)aplicada al origen geográfico de mieles Bonini, A.; Godoy, A.; Fariña, L.; Boido, E.; Tamaño, G.; Dellacassa, E.; Pianezze, S.; Camin, F.; Perini, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Geographical discrimination of garlic (Allium Sativum L.) based on Stable isotope ratio analysis coupled with statistical methods: the Italian case study Pianezze, S.; Perini, M.; Bontempo, L.; Ziller, L.; D'Archivio, A.A. Articolo in rivista
1-gen-2020 Variations in the fatty acids profile of the meat by adding hempseed cake in the diet of multiparous cull cows Pianezze, S.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Baldini, M.; Fabro, C.; Piasentier, E.; Corazzin, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 δ34 S for tracing the origin of cheese and detecting its authenticity Pianezze, S.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A.; Ziller, L.; Franceschi, P.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Stable isotope ratio analysis as a fast and simple method for identifying the origin of chitosan Perini, M.; Nardin, T.; Venturelli, M.; Pianezze, S.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Stable isotope ratio analysis combined with inductively coupled plasma-mass spectrometry for geographical discrimination between Italian and foreign saffron Perini, M.; Pianezze, S.; Ziller, L.; Ferrante, M.; Ferella, F.; Nisi, S.; Foschi, M.; D'Archivio, A.A. Articolo in rivista
1-gen-2020 Combined use of elemental profiles and stable isotope ratios for the botanical and commercial discrimination of gum Arabic Perini, M.; Bertoldi, D.; Nardin, T.; Pianezze, S.; Ferrari, G.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Carbon isotopic ratio of lipid fraction to trace fractionation processes in cull cows organism and to discriminate between different feeding regimes Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Piasentier, E. -
1-gen-2021 Fatty acids stable carbon isotope fractionation in the bovine organism. A compound-specific isotope analysis through gas chromatography combustion isotope ratio mass spectrometry Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Camin, F.; Paolini, M.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Fabro, C.; Piasentier, E. Articolo in rivista
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